Καστορέλαιο για Τόνωση Βλεφαρίδων και Φρυδιών

Το καστορέλαιο είναι ένα από τα ιδανικά, φυτικά λάδια για την τόνωση των βλεφαρίδων και των φρυδιών – ακόμα και των μαλλιών σε ορισμένες περιπτώσεις – αρκεί να μην παρουσιάζετε αλλεργία στο συγκεκριμένο λάδι. Κάντε ένα τεστ ευαισθησίας, βάζοντας λίγο πίσω από το αυτί σας και περιμένετε για 24 ώρες. Αν δεν παρουσιάσετε καμμία αλλεργία μπορείτε να προχωρήσετε.
Υπάρχουν πολλά άτομα που έχουν επωφεληθεί από το συγκεκριμένο έλαιο, χαρακτηρίζοντάς το ως θαυματουργό. Είμαι μια από αυτές, η διαφορά ήταν αισθητή. Άλλοι πάλι όχι.

Βάλτε λίγη ποσότητα καστορέλαιου σε μια άδεια μάσκαρα, αφού την καθαρίστε πολύ καλά και σχολαστικά τόσο το βουρτσάκι, όσο και τη θήκη του, ώστε να μην υπάρχει ίχνος από χρώμα.
Ακουμπήστε το βαφτισμένο με καστορέλαιο βουρτσάκι στις άκρες των βλεφαρίδων, σχεδόν κάθε βράδυ πριν πάτε για ύπνο, αφού έχετε καθαρίσει το πρόσωπό σας.
Δεν χρειάζεται πολλή ποσότητα, λόγω βαρύτητας θα καλύψει όλο το μήκος των βλεφαρίδων σας.
Αν θέλετε πιο πυκνά φρύδια, μην ξεχάσετε να περάσετε και αυτά με καστορέλαιο.
Κοιμηθείτε με αυτό και το πρωί πλυθείτε κανονικά. Μπορείτε να το χρησιμοποιείσετε 3-4 φορές την εβδομάδα.

Συμβουλές
Αν εισχωρήσει στο μάτι σας, έστω και ελάχιστη ποσότητα θα σας τσούξει, αμέσως ξεβγάλτε με λίγο νερό ή χρησιμοποιείστε μια αμπούλα με φυσικά δάκρυα.
Για να έχετε αποτελέσματα πρέπει να το χρησιμοποιείτε συχνά. Σε λίγο καιρό οι βλεφαρίδες και τα φρύδια σας θα είναι πιο πλούσια.
Αν σταματήσετε να το χρησιμοποιείτε, με την πάροδο του χρόνου, το πρόβλημα σας θα επανέλθει σταδιακά στην αρχική κατάσταση του.

Πηγή:epilektoinews.gr