Υλικά:
- 3/4 φλιτζάνι ζάχαρη
- 1 φλιτζάνι βούτυρο ή μαργαρίνη μαλακωμένη
- 1 κουταλάκι του γλυκού βανίλια
- 1 αυγό
- 2 1/4 φλιτζάνια αλεύρι
- 1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
- 1/2 κουταλάκι αλάτι
- 1 φλιτζάνι χοντροκομμένα καρύδια
- 1 συσκευασία σταγόνες μαύρης σοκολάτας
- 1 φλιτζάνι σταγόνες σοκολάτας γάλακτος
Εκτέλεση:
Προθερμάνετε το φούρνο. Ανακατέψτε τη ζάχαρη το βούτυρο, τη βανίλια και το αυγό σε μεγάλο μπολ.
Ανακατέψτε το αλεύρι, τη μαγειρική σόδα και το αλάτι και ρίξτε τα στο μείγμα. Σε λίγο θα δημιουργηθεί μία σκληρή ζύμη. Στη συνέχεια προσθέστε τα καρύδια και τις σταγόνες σοκολάτας.
Με ένα κουτάλι της σούπας, πάρτε ζύμη σε στρογγυλεμένο σχήμα και φτιάξτε τα μπισκότα.
Ψήστε για 10 λεπτά περίπου σε ταψί στρωμένο με κόλλα ψησίματος
To WomanOclock μοιράζεται καθημερινά με χιλιάδες αναγνώστριες, μυστικά & συνταγές ομορφιάς, τεχνικές & tips για το styling των μαλλιών σας, το μακιγιάζ και τα νύχια σας. Εδώ ενημερώνεστε πρώτες για τις νέες τάσεις της μόδας, τα must have αξεσουάρ και για τα trends της σεζόν.. Time is priceless..