Δες πότε θα παντρευτείς ανάλογα με το ζώδιό σου!

Αν πλησιάζετε τα 30 ή τα διανύετε ήδη, τότε μάλλον το πιο πιθανό είναι φέτος να είστε καλεσμένοι σε πολλούς γάμους! Αν οι φίλοι, οι συνάδελφοι και τα ξαδέρφια σας αρχίζουν σιγά σιγά να παντρεύονται και εσείς παραμένετε στο… ράφι, τότε αξίζει να ρίξετε μια ματιά στα άστρα.

Και σε αυτή την περίπτωση, μπορούν να σας δείξουν, αν θα ανεβείτε σύντομα τα σκαλιά της εκκλησιάς! Πού ξέρετε; Μπορεί το επόμενο Φθινόπωρο να σας βρει να οργανώνετε τον δικό σας γάμο!

Κριός
Μπορεί πολλοί Κριοί να μην έχουν βρει ακόμη τον έρωτα της ζωής τους αλλά όταν αυτό συμβεί, δεν θα διστάσουν να κάνουν το επόμενο βήμα στη ζωή τους και μάλιστα γρήγορα. Γιατί; Διότι πολύ απλά είναι απίστευτα δυναμικοί. Μην απορήσετε, λοιπόν, αν δείτε μια γυναίκα Κριό να κάνει πρόταση γάμου στον σύντροφό της.

Ταύρος
Σταθεροί, υπομονετικοί και πιστοί. Οι Ταύροι θα δώσουν πολλές ευκαιρίες στον έρωτα της ζωής τους, αλλά το πιο πιθανό είναι ότι θα αποφασίσουν να παντρευτούν όταν καταλάβουν ότι μπορεί να χάσουν τον αγαπημένο τους. Μάλλον θα πουν «ναι» στο γάμο αφού δοκιμάσουν μια σχέση εξ αποστάσεως. Τότε θα συνειδητοποιήσουν ότι δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να ζήσουν χωρίς το άλλο τους μισό.

Δίδυμοι
Η σταθερότητα δεν χαρακτηρίζει τους Διδύμους και αυτό ισχύει ακόμη και στο κομμάτι των σχέσεων. Αυτά τα παιδιά βασανίζονται πολύ στον έρωτα. Από τη μία εύχονται να τους κάνουν πρόταση γάμου οι αγαπημένοι τους και από την άλλη χαίρονται που δεν έχουν δεσμευτεί ακόμη! Το πιο πιθανό είναι ότι θα φορέσουν βέρα έπειτα από μερικούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις με το ταίρι τους. Έτσι, για να μην βαριούνται.

Καρκίνος
Οι Καρκίνοι είναι τόσο ευαίσθητοι που πολλές φορές βάζουν τις ανάγκες της οικογένειας και των φίλων τους πάνω από τις δικές τους. Όταν σταματήσουν να δίνουν όλο τους το είναι στους άλλους, όταν πουν «όχι» στο δράμα και αρχίσουν να νοιάζονται περισσότερο για τη δική τους ευτυχία, τότε θα μπορέσουν να ξεκινήσουν μια καινούρια ζωή.

Λέων

Τα Λιοντάρια δυσκολεύονται να ξεχωρίσουν την πραγματική αγάπη για αυτό και συχνά, καταλήγουν να αναλώνονται σε σύντομες ή εφήμερες σχέσεις. Δεν είναι κακό να γνωρίζετε κόσμο και να βγαίνετε ραντεβού απλά καλό είναι να ακούτε από εδώ και πέρα πιο προσεκτικά τη φωνούλα μέσα σας. Όταν στο δρόμο σας βρεθεί ο άνθρωπός σας, θα το καταλάβετε. Φτάνει να ανοίξετε τις καρδίες σας και τα μάτια σας.

Παρθένος
Τελειομανείς στη ζωή, τελειομανείς και στον έρωτα. Οι Παρθένοι θέλουν πρόγραμμα σε κάθε τομέα της ζωής τους, για αυτό και ένας γάμος δεν θα έρθει ξαφνικά για εκείνους. Πρώτα θα αρραβωνιαστούν και στη συνέχεια θα περάσουν αρκετούς μήνες ετοιμάζοντας τον τέλειο γάμο. Αν είστε Παρθένοι και δεν έχετε βρει, λοιπόν, ακόμη το ταίρι σας, τότε πρέπει να αρχίσετε το ψάξιμο γιατί έχετε δουλίτσα να κάνετε.

Ζυγός
Οι Ζυγοί δε βιάζονται να πάρουν τόσο σημαντικές αποφάσεις για αυτό και θα παντρευτούν, αφού πρώτα επιτύχει η συγκατοίκησή τους. Χάρη στην έμφυτη ευγένειά τους και τον ισορροπημένο τους χαρακτήρα το σίγουρο είναι ότι θα ταιριάξουν, οπότε η συμβίωση με τον ή τη σύντροφό τους θα εξελιχθεί πολύ καλά.

Σκορπιός
Οι Σκορπιοί είναι χαρακτήρες έντονοι και παρορμητικοί. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να παντρευτούν το αγόρι ή το κορίτσι που θα γνωρίσουν στο νησί φέτος το Καλοκαίρι απλά και μόνο γιατί θα «αγγίξει» την ψυχή τους. Μην πάθετε σοκ, λοιπόν, αν η single κολλητή σας γυρίσει από τις διακοπές και σας ανακοινώσει ότι παντρεύτηκε… ξυπόλητη σε κάποιο ξωκλήσι.

Τοξότης

Παρά το γεγονός ότι είναι άτομα αυθόρμητα, οι Τοξότες δεν θα ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας χωρίς να έχει προηγηθεί μια μεγάλη, ακόμη και μακροχρόνια σχέση. Όχι γιατί φοβούνται τη δέσμευση ή θέλουν να δοκιμάσουν τη σχέση τους, αλλά διότι έχουν τόσα πράγματα να κάνουν που δεν διαθέτουν χρόνο για γάμους και ετοιμασίες. Αν ο σύντροφός σας είναι Τοξότης, προσπαθήστε να μην τον πιέζετε, αλλά έχετε το νου σας να μην σας πάρουν τα χρόνια…

Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι είναι άνθρωποι υπεύθυνοι που υπολογίζουν και την παραμικρή λεπτομέρεια προτού καταλήξουν σε κάποια απόφαση. Αν είστε Αιγόκερως και μόλις χωρίσατε, τότε καλό είναι να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι σας προτού προχωρήσετε στην επόμενη σχέση σας. Σκεφτείτε τι θέλετε από τη ζωή σας, κάντε τον απολογισμό σας και συνεχίστε.

Υδροχόος
Ανεξάρτητοι και αυθόρμητοι, οι Υδροχόοι δεν δέχονται να τους στερεί κάποιος ή κάτι την ελευθέρια τους. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο τρομάζουν στη σκέψη του γάμου. Ποιος θα κερδίσει την καρδιά τους, λοιπόν; Μόνο εκείνος που θα επιμείνει. Μπορεί να χρειαστεί να του ζητήσετε και μια και δυο και… τρεις φορές να σας παντρευτεί και να μην ακούσετε το «ναι», αλλά τελικά θα τα καταφέρετε γιατί θα θαυμάσει το πείσμα σας και την αφοσίωσή σας. Υπομονή και επιμονή, λοιπόν.

Ιχθύες
Το πιο πιθανό σενάριο για τους Ιχθύς είναι ότι θα χρειαστεί να περάσουν μια κρίση στη σχέση τους για να κατανοήσουν πόσο σημαντικός είναι ο σύντροφός τους για εκείνους. Τότε θα καταλάβουν ότι δεν μπορούν να ζήσουν μακριά από εκείνον τον άνθρωπο και ίσως αποφασίσουν να ενωθούν μαζί του με τα ιερά δεσμά του γάμου για να μην τον χάσουν ποτέ!