Διακόσμηση: Φέρε το καλοκαίρι στο σπίτι σου!

Καλοκαιράκι ή αγάπη της ζωής. Μακριά μέρες και νύχτες γεμάτες ζωντάνια, καλό χιούμορ, ζεστασιά και φως … Αν ήταν στο χέρι μας, αυτό το όνειρο να μην τελειώσει ποτέ.

Όπως πάντα έτσι και σήμερα, θα σας παρουσιάσουμε έξυπνες ιδέες και λύσεις και μερικά μυστικά σχεδιασμού για το πώς θα μπορούσε να επεκταθεί η καλοκαιρινή διάθεση και αγάπη της ζωής σας. Το φως παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και θα ήταν χρήσιμο εάν το διαμέρισμά σας ή το σπίτι σας έχει μια τέτοια πλευρά.

Την ποσότητα του φωτός μπορείτε εύκολα να την προσδιοριστεί με τη βοήθεια επιφανειών καθρέφτη ή αξεσουάρ που αντανακλούν το φως. Πολλοί διακοσμητές αρέσκονται στον πολύχρωμο σχεδιασμό τοίχου, αλλά εμάς μας αρέσει να αφήσουμε τους τοίχους λευκούς και να οικοδομήσουμε την επιθυμητή ατμόσφαιρα διαφορετικά. Μια έμφαση με μοντέρνα μοτίβα θα μπορούσε προαιρετικά να τοποθετηθεί στον τοίχο.

Λευκοί τοίχοι, ξύλινα δάπεδα σε παλ αποχρώσεις και έπιπλα σε γήινα χρώματα είναι η καλύτερη βάση για να ξεκινήσετε. Βαρόμετρο στην τάση μας δείχνει ότι τα χρώματα πούδρας ροζ, πράσινο μέντας, λεβάντας και δαμασκηνί είναι τα αγαπημένα του καλοκαιριού. Μπορούν να εμφανιστούν σε διάφορα αξεσουάρ, όπως μαξιλάρια του καναπέ, κλινοσκεπάσματα, τραπεζομάντιλα, πατάκια ή ακόμη και κουρτίνες. Θαλάσσιες διακοσμήσεις και θεματικές εικόνες δίνουν έμφαση στην στοχευμένη καλοκαιρινή διάθεση.

Το πως αντιλαμβάνεστε το καλοκαίρι και τη διακόσμηση του, είναι ένα προσωπικό πράγμα. Οι προτάσεις μας είναι να τοποθετήσετε πολλά φυτά που στο διαμέρισμα, περνώντας πολύ φως και να επιλέξετε φυσικά υλικά, όπως το λινάρι, κάνναβη ή γιούτα. Εξωτικά και φυσικά, οι ανώτεροι όροι που μπορείτε να ορίσετε στο σχεδιασμό σας. Μια έξυπνη ιδέα είναι να πάρετε αφαιρούμενα καλύμματα για τα έπιπλα σας. Έτσι, μπορείτε να πάρετε το κατάλληλο θέμα, ανάλογα με τη διάθεση και να επιλέξετε ευέλικτη και αυθόρμητη διακόσμηση.

Δείτε τις παρακάτω ιδέες που έχουμε επιλέξει για σας, και εμπνευστείτε υπέροχα.

ζωτανή καλοκαιρινή διακόσμηση1ζωτανή καλοκαιρινή διακόσμηση2ζωτανή καλοκαιρινή διακόσμηση3ζωτανή καλοκαιρινή διακόσμηση4ζωτανή καλοκαιρινή διακόσμηση5ζωτανή καλοκαιρινή διακόσμηση6ζωτανή καλοκαιρινή διακόσμηση7ζωτανή καλοκαιρινή διακόσμηση8ζωτανή καλοκαιρινή διακόσμηση9ζωτανή καλοκαιρινή διακόσμηση10ζωτανή καλοκαιρινή διακόσμηση11ζωτανή καλοκαιρινή διακόσμηση12ζωτανή καλοκαιρινή διακόσμηση13ζωτανή καλοκαιρινή διακόσμηση14ζωτανή καλοκαιρινή διακόσμηση15ζωτανή καλοκαιρινή διακόσμηση16ζωτανή καλοκαιρινή διακόσμηση17ζωτανή καλοκαιρινή διακόσμηση18ζωτανή καλοκαιρινή διακόσμηση19ζωτανή καλοκαιρινή διακόσμηση20ζωτανή καλοκαιρινή διακόσμηση21ζωτανή καλοκαιρινή διακόσμηση22ζωτανή καλοκαιρινή διακόσμηση23ζωτανή καλοκαιρινή διακόσμηση24ζωτανή καλοκαιρινή διακόσμηση25ζωτανή καλοκαιρινή διακόσμηση26ζωτανή καλοκαιρινή διακόσμηση27ζωτανή καλοκαιρινή διακόσμηση28

Elizabeth Cooper's Sag Harbor Home – Lonny Magazine

Elizabeth Cooper’s Sag Harbor Home – Lonny Magazine

ζωτανή καλοκαιρινή διακόσμηση30ζωτανή καλοκαιρινή διακόσμηση31ζωτανή καλοκαιρινή διακόσμηση32ζωτανή καλοκαιρινή διακόσμηση33ζωτανή καλοκαιρινή διακόσμηση34ζωτανή καλοκαιρινή διακόσμηση35ζωτανή καλοκαιρινή διακόσμηση36ζωτανή καλοκαιρινή διακόσμηση37ζωτανή καλοκαιρινή διακόσμηση38ζωτανή καλοκαιρινή διακόσμηση39ζωτανή καλοκαιρινή διακόσμηση40ζωτανή καλοκαιρινή διακόσμηση41ζωτανή καλοκαιρινή διακόσμηση42ζωτανή καλοκαιρινή διακόσμηση43ζωτανή καλοκαιρινή διακόσμηση44ζωτανή καλοκαιρινή διακόσμηση45ζωτανή καλοκαιρινή διακόσμηση46