Για ένα τετράγωνο ταψάκι 30×30εκ. θα χρειαστείτε:
- 1 πακέτο μπισκότα τετράγωνα
- 125 γρ βούτυρο
- 1 φακελάκι άνθος αραβοσίτου βανίλια
- 1 φακελάκι Garni σοκολάτα (Γιώτης)
- Φρέσκο γάλα
- Πορτοκαλάδα
Διαδικασία:
Παίρνουμε τα 2/3 από τα μπισκότα και τα αλέθουμε να γίνουν τρίμμα, τα υπόλοιπα τα κρατάμε για μετά. Λιώνουμε το βούτυρο στα μικροκύματα για ευκολία και το ρίχνουμε στο τρίμμα μπισκότου. Το απλώνουμε σε ένα τετράγωνο ταψάκι και το πατάμε καλά μέχρι να γίνει μία κρουστή βάση μπισκότου.
Χτυπάμε τον ένα φάκελο Garni σοκολάτας με το κρύο γάλα, σύμφωνα με τις οδηγίες και αμέσως έχουμε έτοιμη μία αφράτη και πεντανόστιμη κρέμα και το ρίχνουμε στο ταψάκι. Το στρώνουμε καλά με μία μαρίζ και απλώνουμε από πάνω τα υπόλοιπα μπισκότα.
Ξεκινάμε να φτιάξουμε τη κρέμα βανίλια κανονικά στην κατσαρόλα, αλλά αντί για γάλα βάζουμε την πορτοκαλάδα. Μόλις αρχίζει και πήζει η κρέμα θα δείτε ότι περισσότερο θυμίζει ζελέ πορτοκάλι και γευστικά είναι υπέροχη. Ρίχνουμε πάνω από τα μπισκότα αφήνουμε έξω να κρυώσει καλά και βάζουμε στο ψυγείο για 3 ώρες.
To WomanOclock μοιράζεται καθημερινά με χιλιάδες αναγνώστριες, μυστικά & συνταγές ομορφιάς, τεχνικές & tips για το styling των μαλλιών σας, το μακιγιάζ και τα νύχια σας. Εδώ ενημερώνεστε πρώτες για τις νέες τάσεις της μόδας, τα must have αξεσουάρ και για τα trends της σεζόν.. Time is priceless..