Επιτέλους: Τι σκέφτονται οι άντρες για το μακιγιάζ

Μας ενδιαφέρει πραγματικά τι σκέφτονται οι άντρες για το μακιγιάζ; Θα αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο εφαρμόζουμε το κραγιόν μας το πρωί μόνο και μόνο επειδή ένας άντρας είπε ότι δεν του άρεσε; Θα αποφασίσουμε να μην βάλουμε eyeliner επειδή κάποιοι αποφάσισαν ότι δεν είναι ωραίο; Φυσικά και όχι. Αλλά αν καμιά φορά αναρωτιέστε τι ακριβώς σκέφτεται το άλλο φύλο για το makeup, θα σας δώσουμε τις απαντήσεις. Και ναι, το μακιγιάζ τους μπερδεύει τόσο όσο η περίοδος.

#1: Για το foundation

Δεν καταλαβαίνουν γιατί οι γυναίκες απλώνουν κάτι στο πρόσωπό τους που αλλάζει το φυσικό τους χρώμα, ενώ πολλές φορές ξεκάθαρα φαίνεται η διαφορά στον λαιμό ή ο τόνος του «δέρματος» πορτοκαλίζει. Ναι, ναι, δεν διαφωνούμε με αυτό, το συγκεκριμένο προϊόν θέλει προσοχή και δεξιοτεχνία ΑΛΛΑ ας προσπαθήσουν και εκείνοι να το απλώσουν μία φορά ενώ βιάζονται να φύγουν από το σπίτι. Σίγουρα θα έδειχναν κατανόηση μετά.

#2: Για τα φρύδια

Μείνετε μακριά από τις υπερβολές –έντονα βαμμένα φρύδια ή υπέρ του δέοντος βγαλμένα- αν δεν θέλετε να τους κάνετε να κοιτάνε μόνο αυτά (πιστέψτε μας, όχι για καλό).

#3: Για τις συνεχείς αγορές νέων προϊόντων

Γιατί να έχετε πέντε κόκκινα κραγιόν; Γιατί να ξοδέψετε χρήματα για να πάρετε μία νέα, πανάκριβη μάσκαρα; Τους φαίνεται αδιανόητο, αλλά αυτές οι μικρές beauty αγορές μπορούν να φτιάξουν το κέφι μίας γυναίκας στη στιγμή όταν δεν νιώθει καλά. Plus, όλα τα προϊόντα ομορφιάς έχουν ημερομηνία λήξης, οπότε do your thing.

#4: Για οτιδήποτε ψεύτικο

Ψεύτικες βλεφαρίδες, προϊόντα αυτομαυρίσματος, έντονο contouring, όλα είναι no no για τους άντρες, οι οποίοι προτιμούν το φυσικό look. Μία bb cream, λίγη μάσκαρα, lip balm και είστε έτοιμες!

#5: Για τα nude κραγιόν

Αν και πολλές γυναίκες τα λατρεύουν, οι άντρες δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί θα θέλατε να φορέσετε ένα κραγιόν που θα κάνει τα χείλη σας «ένα» με την επιδερμίδα. Σύμφωνα με έρευνες, το άλλο φύλο έλκεται περισσότερο από το κόκκινο χρώμα, αλλά αν εσείς νιώθετε καλά με nude, συνεχίστε να τα φοράτε!