Το Γουακαμόλε είναι ένα ντιπ Μεξικάνικης προέλευσης, έχει πλούσια γεύση και το κύριο συστατικό του είναι το αβοκάντο. Χρησιμοποιείται ως συνοδευτικό με κράκερς, νάτσος, αλείψτε το πάνω σε μία ψημένη τορτίγια και θα ξετρελαθείτε με τη γεύση του ή ακόμα και με μπαστουνάκια αγγουριού- καρότου για να συνοδεύσετε το ποτό ή το κρασί.
Υλικά:
- 2 ώριμα αβοκάντο
- 1 κρεμμύδι
- χυμό από 2 λάιμ
- Ξύσμα από 1 λάιμ
- 2 κ.σ ελαιόλαδο
- Φρέσκος μαιντανός ψιλοκομμένος
- Μερικές νιφάδες μπούκοβο
- Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Κόβουμε το αβοκάντο στη μέση, βγάζουμε το κουκούτσι και αφαιρούμε τη σάρκα με ένα κουτάλι. Το βάζουμε στο μούλτι με τα υπόλοιπα υλικά και τον ψιλοκομμένο μαιντανό και τα χτυπάμε μέχρι να γίνει μία πλούσια αλοιφή.
To WomanOclock μοιράζεται καθημερινά με χιλιάδες αναγνώστριες, μυστικά & συνταγές ομορφιάς, τεχνικές & tips για το styling των μαλλιών σας, το μακιγιάζ και τα νύχια σας. Εδώ ενημερώνεστε πρώτες για τις νέες τάσεις της μόδας, τα must have αξεσουάρ και για τα trends της σεζόν.. Time is priceless..