Τα Hilfiger Denim Dynamic Stretch jeans έφτασαν στην Ελλάδα & Ανατρέπουν τα δεδομένα!

Τα Hilfiger Denim Dynamic Stretch jeans έφτασαν στην Ελλάδα & ανατρέπουν τα δεδομένα!

Τα Dynamic Stretch Jeans Hilfiger Denim έφτασαν στο κατάστημα Hilfiger Denim @ The Mall Athens και στο Hilfiger Denim corner στο πολυκατάστημα attica στο City Link με πολλές εκπλήξεις και δώρα

Τα Hilfiger Denim Dynamic Stretch jeans έφτασαν στην Ελλάδα & ανατρέπουν τα δεδομένα! Το Dynamic Stretch denim υλικό είναι ένα καινοτόμο ύφασμα που έχει την δυνατότητα τεντώματος κατά 80% περισσότερο και ένα φινίρισμα υψηλής ανάκαμψης, διασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο ότι εφαρμόζεται ως δεύτερο δέρμα χωρίς να χάσει την ελαστικότητα του – ακόμη και μετά από παρατεταμένη χρήση. Το ύφασμα super-stretch χρησιμοποιεί μια υψηλή περιεκτικότητα σε ελαστίνη για να παρέχει μια απίστευτη ευκολία στην κίνηση και άνεση υψηλού επιπέδου, χωρίς να χάσει την αυθεντική όψη του τζην. Είναι υποστηρικτικό χωρίς να είναι περιοριστικό και επιτρέπει την αβίαστη δυνατότητα της κίνησης.

Τα Hilfiger Denim Dynamic Stretch jeans έφτασαν στην Ελλάδα & ανατρέπουν τα δεδομένα!

Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ!

Το κατάστημα Hilfiger Denim @ The Mall Athens & το Hilfiger Denim corner στο πολυκατάστημα attica στο City Link για να γιορτάσει την άφιξη της νέας συλλογής και των ανατρεπτικών Hilfiger Denim Dynamic Stretch Jeans,έχουν τοποθετήσει ένα «μαγικό» καθρέφτη που «τεντώνει» αντίστοιχα τον εικονιζόμενο.
Κάθε επισκέπτης του καταστήματος καλείται να δοκιμάσει τα νέα jeans, να φωτογραφηθεί φορώντας το Dynamic Stretch jeans της επιλογής του μπροστά στον μαγικό καθρέφτη με το κινητό του & ακολουθώντας μία συγκεκριμένη διαδικασία να κερδίσει από ένα μπρελόκ μέχρι και ένα Hilfiger Denim Dynamic Stretch Jeans! Η ενέργεια θα διαρκέσει μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος και ο κάθε καταναλωτής έχει δικαίωμα μίας και μόνο συμμετοχής.

Επισκεφτείτε το κατάστημα Hilfiger Denim @ The Mall Athens & το Hilfiger Denim corner στο πολυκατάστημα attica στο City Link, δοκιμάστε τη νέα συλλογή Hilfiger Denim Dynamic Stretch Jeans για την Άνοιξη του 2016 και κερδίστε Hilfiger Denim δώρα!