Η μαγεία του ροζ: Πάνω από 40 μακιγιάζ ματιών

Οι αποχρώσεις του ροζ στα μάτια είναι πολύ συνηθισμένες. Πολλές γυναίκες λατρεύουν αυτό το κοριτσίστικο και ρομαντικό χρώμα που ταιριάζει σε όλα τα χρώματα ματιών, αρκεί βέβαια να επιλέξετε την κατάλληλη απόχρωση.

Επιλέξτε ανάμεσα στα πολύ ανοιχτόχρωμα σχεδόν μπεζ ροζ ή στα πολύ σκούρα σχεδόν φούξια αυτό που σας αντιπροσωπεύει, σας ταιριάζει και είναι κατάλληλο για την εμφάνιση που θέλετε να κάνετε. Δημιουργήστε εκπληκτικά ροζ μακιγιάζ ματιών και κλέψτε τις εντυπώσεις. Εξάλλου η ροζ σκιά, όταν είναι ανοιχτόχρωμη, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και για να δημιουργήσετε ένα όμορφο no makeup μακιγιάζ.

Συνδυάστε τα με μπρονζέ σκιές, nude αποχρώσεις, αλλά και πιο σκούρα χρώματα, όπως το μωβ, το μαύρο, το καφέ και κάντε το βλέμμα σας άκρως σαγηνευτικό και όμορφο.

Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και μια γραμμή μαύρου eyeliner. Το cat eye look είναι μια υπέροχη επιλογή για τις απαλές ροζ σκιές ματιών, αλλά και για τις πιο σκούρες. Συνδυάζεται υπέροχα και θα κάνει το βλέμμα σας μυστηριώδες και εκθαμβωτικό.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ροζ σκιά ματιών, όπως και οι μπρονζέ, χρυσό και μπλε είναι κορυφαίες τάσεις στο μακιγιάζ για την σεζόν.

Με τι χρώματα κραγιόν να συνδυάσετε το ροζ μακιγιάζ ματιών;

Η επιλογή της απόχρωσης που θα βάψετε τα χείλη σας εξαρτάται και από το πόσο έντονο είναι το μακιγιάζ των ματιών.

Αν επιλέξετε να δημιουργήσετε ένα απαλό μακιγιάζ ματιών καλό θα είναι να δώσετε λίγο χρώμα στα χείλη σας. Οπότε είναι προτιμότερο να επιλέξετε μια πιο σκούρα απόχρωση του ροζ, όπως το φούξια. Εναλλακτικά δοκιμάστε το σάπιο μήλο, το απαλό χρώμα του βατόμουρου ή το μπεζ – καφέ κραγιόν. Ωραία επιλογή αποτελούν επίσης το burgundy, maroon, ροδακινί ή κοραλί χρώμα στα χείλη. Αυτό που θα πρέπει να αποφύγετε είναι οι πολύ παλ χρωματισμοί, γιατί θα σας κάνουν να δείχνετε χλωμή.

Αν όμως επιλέξετε να δημιουργήσετε ένα σκούρο ροζ μακιγιάζ ματιών μπορείτε να φορέσετε και κάποιον πιο παλ χρωματισμό του ροζ ή του μπεζ.

Καθημερινό ροζ μακιγιάζ ματιών:

Ακολουθήστε βήμα βήμα την διαδικασία που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί και δημιουργήσετε ένα υπέροχο ροζ μακιγιάζ ματιών για κάθε μέρα. Πρόκειται για ένα μακιγιάζ ιδανικό για όλες τις ώρες και όλες τις περιστάσεις. Είναι απαλό και ρομαντικό και θα σας κάνει να λάμψετε.

Βραδινό ροζ μακιγιάζ ματιών:

Δείτε ένα βίντεο με την δημιουργία ενός υπέροχου βραδινού και glamorous μακιγιάζ ματιών σε ροζ αποχρώσεις και κάντε εντυπωσιακές βραδινές και επίσημες εξόδους.

Υπέροχες προτάσεις για ροζ μακιγιάζ ματιών:

Ροζ μακιγιάζ ματιών (2)

Ροζ μακιγιάζ ματιών (3)

Ροζ μακιγιάζ ματιών (4)

Ροζ μακιγιάζ ματιών (5)

Ροζ μακιγιάζ ματιών (6)

Ροζ μακιγιάζ ματιών (7)

Ροζ μακιγιάζ ματιών (8)

Ροζ μακιγιάζ ματιών (9)

Ροζ μακιγιάζ ματιών (10)

Ροζ μακιγιάζ ματιών (11)

Ροζ μακιγιάζ ματιών (12)

Ροζ μακιγιάζ ματιών (13)

Ροζ μακιγιάζ ματιών (14)

Ροζ μακιγιάζ ματιών (15)

Ροζ μακιγιάζ ματιών (16)

Ροζ μακιγιάζ ματιών (17)

Ροζ μακιγιάζ ματιών (18)

Ροζ μακιγιάζ ματιών (19)

Ροζ μακιγιάζ ματιών (20)

Ροζ μακιγιάζ ματιών (21)

Ροζ μακιγιάζ ματιών (22)

Ροζ μακιγιάζ ματιών (23)

Ροζ μακιγιάζ ματιών (24)

Ροζ μακιγιάζ ματιών (25)

Ροζ μακιγιάζ ματιών (26)

Ροζ μακιγιάζ ματιών (27)

Ροζ μακιγιάζ ματιών (28)

Ροζ μακιγιάζ ματιών (29)

Ροζ μακιγιάζ ματιών (30)

Ροζ μακιγιάζ ματιών (31)

Ροζ μακιγιάζ ματιών (32)

Ροζ μακιγιάζ ματιών (33)

Ροζ μακιγιάζ ματιών (34)

Ροζ μακιγιάζ ματιών (35)

Ροζ μακιγιάζ ματιών (36)

Ροζ μακιγιάζ ματιών (37)

Ροζ μακιγιάζ ματιών (38)

Ροζ μακιγιάζ ματιών (39)

Ροζ μακιγιάζ ματιών (40)

Ροζ μακιγιάζ ματιών (41)

Ροζ μακιγιάζ ματιών (42)