Καλύτερη σεξουαλική ζωή με τη βοήθεια του Φενγκ Σουι

Σύμφωνα με την αρχαία κινέζικη πρακτική του φενγκ σούι, ο τρόπος που είναι διακοσμημένο το σπίτι μας μπορεί να επηρεάσει τους διάφορους τομείς της ζωής μας. Αυτός είνα και ο λόγος που λένε πως η διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας μπορεί να επηρεάσει τη σεξουαλική σας ζωή.

Δείτε, λοιπόν, τις αλλαγές που πρέπει να κάνετε για να δείτε την σχέση με τον σύντροφό σας… αλλιώς. 

Eπενδύστε στο σωστό κεφαλάρι Τα κεφαλάρια λένε πως μας κάνουν να νιώθουμε ασφαλείς και άνετοι κατά τη διάρκεια της νύχτας. Έτσι, ένα σωστό κεφαλάρι που θα σας αρέσει θα δημιουργεί έναν ασφαλή χώρο όπου θα μπορείτε να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας. 

φενγκ σούι

Βάλτε στο κρεβάτι σας ένα κεφαλάρι που σας εμπνέει ασφάλεια.

Τοποθετήστε κάτι που σας εμπνέει απέναντι από το κρεβάτι σας Είναι πολύ σημαντικό το τι βλέπετε από το κρεβάτι σας όταν είστε ξαπλωμένοι σε αυτό. Σύμφωνα με το φενγκ σούι ο χώρος που βρίσκεται απέναντι από το κρεβάτι σας είναι ένας πολύ «δυνατός» χώρος μιας και είναι το πρώτο πράγμα που βλέπετε με το που ξυπνάτε κάθε πρωί. Επομένως, τοποθετήστε σε αυτόν κάτι που σας εμπνέει. Βάλτε μια όμορφη τουαλέτα ή ένα έργο τέχνης που σημαίνει κάτι για εσάς. Αποφύγετε να βάλετε φωτογραφίες με συγγενικά σας πρόσωπα μιας και δεν θέλετε την ώρα που αποφασίζετε να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας να βλέπετε το πρόσωπό κάποιας θείας σας ή της γιαγιάς σας. 

feng shui

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σας αρέσει να βλέπετε με το που ξυπνάτε το πρωί;

Ξεφορτωθείτε δώρα που δεν σας λένε τίποτα πια Μπορεί να αισθάνεστε πως δεν είναι σωστό να πετάξετε τα δώρα που σας έχουν κάνει όσο κι αν δεν σας αρέσουν αλλά πρέπει να το κάνετε. Κανείς δεν μπορεί να σας πει πώς θα ζείτε και τι θα βάλετε στην κρεβατοκάμαρά σας. Επομένως, πετάξτε από αυτό ό,τι δεν σας αρέσει. 

Έχετε πάντα δύο κομοδίνα Φροντίστε να υπάρχουν δύο κομοδίνα και δύο διάδρομοι που οδηγούν στο κρεβάτι δεξιά και αριστερά αυτού. Αυτό δημιουργεί μια ωραία ροή στην κρεβατοκάμαρά σας και αποδεικνύει πως σε αυτόν τον χώρο υπάρχουν δύο άτομα. Αν είστε μόνοι σας τα δύο κομοδίνα δίνουν ένα πολύ ωραίο σήμα στο σύμπαν ότι είστε έτοιμοι για σχέση. Αν είστε σε σχέση βοηθάει στο να αισθάνονται και οι δύο σύντροφοι ίσιοι. 

feng shui

Το ένα κομοδίνο δεν είναι αρκετό σύμφωνα με το feng shui.

Καθαρίστε τον χώρο κάτω από το κρεβάτι σας Μπορεί να είναι ένα πολύ βολικό σημείο για να αποθηκεύετε παπούτσια, παλιά περιοδικά, βαλίτσες και ό,τι άλλο δεν χωράει πουθενά αλλού αλλά αν καθαρίσετε τον χώρο κάτω από το κρεβάτι, σύμφωνα με το φενγκ σούι, θα δείτε μεγάλη αλλαγή στην ερωτική σας ζωή. Πρέπει να υπάρχει μια ροή στο υπνοδωμάτιο. Έτσι, αν είναι καθαρός ο χώρος κάτω από το κρεβάτι είναι σαν να προσελκύετε στη ζωή σας καλό σεξ, καλή ξεκούραση και όμορφα όνειρα. 

Βάψτε τους τοίχους σας Αν το δωμάτιό σας έχει να βαφτεί πολλά χρόνια τότε σίγουρα χρειάζεται ένα φρεσκάρισμα που θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε και εσείς μέσα στη σχέση σας πολύ πιο ανανεωμένοι. 

φενγκ σούι

Βάψτε τους τοίχους σας για να ανανεωθείτε.

Επιδιορθώστε ή πετάξτε σπασμένα αντικείμενα ή φθαρμένα έπιπλα Αν έχετε στην κρεβατοκάμαρά σας «ατελή» αντικείμενα τότε πρέπει οπωσδήποτε να τα φτιάξετε. Όταν έχετε σπασμένα αντικείμενα δίνετε το σήμα στο σύμπαν ότι αισθάνεστε ότι δεν σας επιτρέπεται να έχετε όμορφα πράγματα και ότι μπορεί να αισθάνεστε και εσείς “σπασμένοι” μέσα σας. Σίγουρα δεν το θέλετε αυτό. 

Βάλτε στον χώρο σας ένα ιδιαίτερο αντικείμενο Προσθέστε στον χώρο σας κάτι τολμηρό (ένα ιδιαίτερο χαλί, ένα διακοσμητικό σε έντονο χρώμα ή ό,τι άλλο θέλετε). Με αυτόν τον τρόπο είναι σαν να λέτε στο σύμπαν ότι είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα στην ερωτική σας ζωή. 

feng shui

Μπορείτε να βάλετε δύο ιδιαίτερα φωτιστικά για να ομορφύνετε τον χώρο σας.

Βάλτε πράσινο στον χώρο σας Τα φυτά αποτελούν must για ένα χαρούμενο δωμάτιο. Φέρνουν φρέσκο οξυγόνο στον χώρο και αναζωογονούν το πνεύμα. Τα χρειάζεστε επομένως για καλύτερη σεξουαλική ζωή. 

Βάλτε τάξη σε όλο το δωμάτιο Η ακαταστασία μπλοκάρει την καλή ροή του έρωτα στον χώρο. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να βάλετε σε τάξη την κρεβατοκάμαρά σας για να δείτε και την σεξουαλική σας ζωή να αλλάζει προς το καλύτερο.