Κάνε την τουαλέτα σου να λάμψει με αυτό το κόλπο

Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν πολλά ισχυρά καθαριστικά στο εμπόριο που υπόσχονται να γυαλίσουν την τουαλέτα σας. Τι θα λέγατε, όμως, αν σας διαβεβαιώναμε πως υπάρχουν και δύο σπιτικά προϊόντα, τα οποία υπάρχουν ήδη στο σπίτι σας, και μπορούν να κάνουν την ίδια ακριβώς δουλειά εύκολα και πολύ οικονομικά;

Μπέικιν πάουντερ στη λεκάνη Αφήστε για λίγο κάτω τη συνταγή για κέικ που θέλετε να φτιάξετε και χρησιμοποιήστε λίγη από την μπέικιν πάουντερ για να καθαρίσετε τη λεκάνη σας.

thehomeissue_toualeta01

Μην ξεχνάτε ποτέ να φοράτε γάντια όταν καθαρίζετε την τουαλέτα σας.

Φορέστε γάντια καθαρισμού, ρίξτε λίγο νερό σε ένα μπολ και μπέικιν πάουντερ και ανακατέψτε. Έπειτα πάρτε λίγο χαρτί κουζίνας-που είναι πιο ανθεκτικό από τις χαρτοπετσέτες-και βρέξτε το στο μείγμα. Πιέστε το χαρτί στις εσοχές της λεκάνης και αφήστε το μείγμα να δράσει για μια ώρα. Έπειτα περάστε και πάλι τη λεκάνη με καθαρό χαρτί κουζίνας και θα διαπιστώσετε πως θα έχει λάμψει.

thehomeissue_toualeta02

Το ξίδι είναι ένα από τα υλικά που μπορεί να κάνει θαύματα στην τουαλέτα σας.

Ξίδι στη λεκάνη Το ξίδι αποτελεί ένα ιδιαιτέρως όξινο υγρό το οποίο μπορεί να αφαιρέσει ακόμα και τους πιο δύσκολους ή παλιούς λεκέδες. Ρίξτε αρκετό ξίδι μέσα στην τουαλέτα πριν πάτε για ύπνο το βράδυ. Κλείστε το καπάκι και αφήστε το να δράσει όλη νύχτα. Το επόμενο πρωί τραβήξτε το καζανάκι και σκουπίστε με τη βούρτσα του πιγκάλ. Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει.