Καταπολέμηση κυτταρίτιδας & αντιμετώπιση τοπικού πάχους γρήγορα και ανώδυνα!

Καταπολέμηση Κυτταρίτιδας και τοπικού πάχους

Η κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος αποτελούν έναν εχθρό για τις γυναίκες που όμως η αισθητική ιατρική μπορεί να αντιμετωπίσει.

Με τις νέες μη επεμβατικές μεθόδους που προτείνει μπορείτε να έχετε το σώμα των ονείρων σας άμεσα και ανώδυνα.

Η Regen Clinic μας βάζει πιο βαθιά στο θέμα και μας εξηγεί τι ακριβώς είναι η κυτταρίτιδα, το τοπικό πάχος και πώς αυτά είναι διαχειρίσιμα.

Όχι πια φλοιός πορτοκαλιού!

Η κυτταρίτιδα αποτελεί την ανομοιομορφία του δέρματος που προκαλείται από τη συσσώρευση λίπους και νερού μεταξύ δέρματος και υποδόριου ιστού. Εμφανίζεται σε σημεία όπως οι μηροί, οι γλουτοί, οι γάμπες, τα μπράτσα ή η κοιλιά.

Ο κακή διατροφή, η κληρονομικότητα, η μη επαρκής ενυδάτωση, οι ορμονικές διαταραχές, η απουσία σωματικής άσκησης και η καθιστική ζωή είναι μερικοί από τους παράγοντες που την προκαλούν.

Στη φαρέτρα της κοσμητικής ιατρικής υπάρχουν πολλές μη επεμβατικές μέθοδοι που χαρίζουν λείο και σφριγηλό δέρμα για την καταπολέμηση κυτταρίτιδας όπως:

  • Η κρυόλυση/κρυοθεραπεία: Καταστροφή λιποκυττάρων με παγωμένη ακτίνα
  • Laser: Υγροποιεί το λίπος και το καταστρέφει με λιποαναρρόφηση, μασάζ ή κάποια άλλη ήπια θεραπεία.
  • Το λιπομασάζ: Χρησιμοποιείται μηχάνημα με περιστρεφόμενους κυλίνδρους και αναρρόφηση χαμηλής πίεσης που κάνει μασάζ στην προβληματική περιοχή.
  • Η ηλεκτροθεραπεία: Το ηλεκτρικό ρεύμα χτυπά τα σημεία που παρουσιάζεται το πρόβλημα στοχευμένα, χαρίζοντας λείο και σφριγηλό δέρμα.
  • Μεσοθεραπεία σώματος: Χορήγηση ενέσεων που περιέχουν ένα κοκτέιλ ευεργετικών ουσιών.

Αν μάλιστα συνδυαστούν με άσκηση και μια ισορροπημένη διατροφή έχετε κάνει τις καλύτερες επιλογές για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Η σωστή αντιμετώπιση του τοπικού πάχους

Άλλο ένα άγχος για τις γυναίκες είναι το τοπικό πάχος. Πρόκειται για ένα πρόβλημα που πολλές φορές δεν αντιμετωπίζεται ούτε με γυμναστική ούτε με ισορροπημένη διατροφή. Γιατί είναι ο κληρονομικός παράγοντας που το καθορίζει αυτό.

Συνήθως εμφανίζεται σε περιοχές όπως γλουτούς, μηρούς, μπράτσα ή κοιλιά.

Ιδιαίτερα αποτελεσματική μέθοδος για την αντιμετώπιση τοπικού πάχους είναι η κρυολιπόλυση!

Γιατί να επιλέξετε την Κρυολιπόλυση!

Πρόκειται για μια ελάχιστα επεμβατική διαδικασία που βασίζεται σε μια απόλυτα φυσιολογική διαδικασία του οργανισμού, την απόπτωση, όπου τα νεκρά κύτταρα εξαλείφονται από τα φαγοκύτταρα. Με την κρυολιπόλυση τα λιποκύτταρα καταστρέφονται με παγωμένη ακτίνα διαχωρίζοντάς τα από τον δερματικό ιστό. Στη συνέχεια τα φαγοκύτταρα αναλαμβάνουν να τα εξαφανίσουν από τον οργανισμό.

Υπάρχει χρόνος μέχρι το καλοκαίρι. Ακριβώς γιατί οι μέθοδοι αυτές είναι μη επεμβατικές με γρήγορο χρόνο αποκατάστασης!

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με τη Regen Clinic για να προγραμματίσετε το δικό σας ραντεβού!

No Comments Yet

Αφήστε το μήνυμά σας

%d bloggers like this: