Ξέχνα το ιεραποστολικό! Δοκίμασε τώρα αυτές τις στάσεις!

Μπορεί το σεξ να γίνεται με έναν και πατροπαράδοτο τρόπο, αλλά το ενδιαφέρον σεξ σίγουρα είναι κάπως πιο περίπλοκο. Για να γίνω πιο σαφής, είναι κάποιες βραδιές που θέλεις τα πράγματα να κυλήσουν απλά και ομαλά, αλλά είναι και κάποιες άλλες, που έχεις όρεξη για κάτι διαφορετικό. Και επειδή εμείς εδώ, είμαστε υπέρμαχοι του καλού και υπέροχου σεξ, σου έχουμε 4 στάσεις, οι οποίες θα σε αφήσουν άκρως ικανοποιημένη.

 

  • Η στάση… σωματοφύλακας: Και ποια δε θέλει να νιώθει ασφάλεια με τον άνθρωπό της; Το συγκεκριμένο μπορεί λοιπόν να επιτευχθεί ακόμα και στο σεξ. Σταθείτε όρθιοι, εσύ με γυρισμένη την πλάτη και εκείνος από πίσω σου, έχοντας τυλίξει τα χέρια του στην μέση σου. Και κάπως έτσι, μπορείτε να κάνετε τη δουλίτσα σας. Το μοναδικό… αγκάθι της υπόθεσης είναι η μεγάλη διαφορά ύψους. Εκεί ίσως δυσκολευτείς λίγο, αλλά φίλη μου δε σε φοβάμαι.
  • Η έκπληξη του… καναπέ: Εκείνος αραχτός να βλέπει τη σειρά του ή την ομάδα του, και φυσικά να πίνει μία μπυρίτσα. Εικόνα ονειρεμένη για κάθε άντρα εκεί έξω. Τι καλύτερο λοιπόν από το να του κάνεις μία έκπληξη. Ανέβα πάνω του, και άρχισε να τον φιλάς με πάθος. Αν είναι σωστός, θα αφήσει αυτό που παρακολουθεί για να ασχοληθεί μαζί σου. Υπάρχει και η πιθανότητα απλά να σε σπρώξει. Οπότε τουλάχιστον μάθε αν ο αγώνας είναι ντέρμπι. Σημαντικό.
  • Η στάση του σημείου G: A επίσης σημαντική και απολαυστική στάση. Εσύ είσαι ξαπλωμένη μπρούμυτα, με τα πόδια κλειστά και τα οπίσθιά σου ελαφρώς ανασηκωμένα. Αυτός είναι δίπλα σου στα γόνατα, και ξεκινάει τη δουλίτσα του, αρχικά με τα δάχτυλα. Και αφού εσύ είσαι ήδη έτοιμη, προχωράμε στη συνέχεια. Βασικό: Τα κλειστά πόδια είναι απαραίτητα γιατί έτσι η αίσθηση είναι πιο έντονη.