ΥΛΙΚΑ
- 5 Αυγά
- 1 Ποτήρι ηλιέλαιο
- 1/2 ποτήρι γάλα
- 1 1/2 ποτήρι ζάχαρη
- 1 1/2 αλεύρι γ ο χ εγώ χρησιμοποιώ αλεύρι ΜΑΝΝΑ
- 1/2 ποτήρι κακάο
- 1 φακελάκι μπέικιν
- 1 βανίλια
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
- 3 ποτήρια ζάχαρη
- 3 ποτήρια νερό
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΟ
- 2 κουβερτούρες των 125 γραμ.
- 1 φλυτζανάκι του καφέ γάλα χλιαρό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε στο μίξερ την ζάχαρη με το ηλιέλαιο. Στην συνέχεια προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά και μετά το αλεύρι στο οποίο έχουμε ανακατέψει το μπεικιν και την βανίλια.
Τέλος το γάλα και το κακάο.
Ετοιμάζουμε το σιρόπι, βράζοντας την ζάχαρη με το νερό για 8 εως 10 λεπτά,και το αφήνουμε να κρυώσει. Βουτυρώνουμε μια φόρμα Ν 32 και βάζουμε μέσα το μείγμα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμους C για 30 λεπτά.
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και προσθέτουμε σ’αυτήν το γάλα.
Όταν ψηθεί η σοκολατόπιτα, την βγάζουμε από τον φούρνο και την περιμένουμε με το κρύο σιρόπι.
Στην συνέχεια απλώνουμε ομοιόμορφα το ΓΛΑΣΟ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!
Από τις xryses-syntages.gr
To WomanOclock μοιράζεται καθημερινά με χιλιάδες αναγνώστριες, μυστικά & συνταγές ομορφιάς, τεχνικές & tips για το styling των μαλλιών σας, το μακιγιάζ και τα νύχια σας. Εδώ ενημερώνεστε πρώτες για τις νέες τάσεις της μόδας, τα must have αξεσουάρ και για τα trends της σεζόν.. Time is priceless..