Μεταλλικές Σκιές σε Σκόνη. Πως να τις Χρησιμοποιήσετε

Με τις μεταλλικές σκιές σε σκόνη μπορείτε να πετύχετε ένα λαμπερό, έντονο και glamorous make up look και να δημιουργήσετε ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα για τις ιδιαίτερες περιστάσεις που θέλετε να κάνετε τη διαφορά.

Η Λάμψη στο μακιγιάζ είναι απαραίτητη διότι βοηθάει το βλέμμα να δείχνει πιο έντονο και μυστηριώδες και αυτός είναι και ο σκοπός των μεταλλικών σκιών. Προκειμένου όμως να αποφύγουμε τυχόν λάθη, μιας και αυτού του είδους τα προιόντα μακιγιάζ έχουν από μόνα τους μια υπερβολή και μία δυσκολία στην τοποθέτηση, θα πρέπει να μάθουμε πως να χρησιμοποιήσουμε τις μεταλλικές σκιές σωστά.

Μεταλλικές Σκιές σε Σκόνη τοποθέτηση βήμα βήμα

1. Πριν ξεκινήσετε το μακιγιάζ προετοιμάστε το δέρμα σας εφαρμόζοντας μια ενυδατική κρέμα και έπειτα μια καλή βάση στον τόνο του δέρματος σας. Μετά από αυτό επικεντρωθείτε στην περιοχή των ματιών γιατί είναι αυτή που θα τραβήξει όλη την προσοχή.

2. Βάλτε κονσίλερ ένα τόνο πιο ανοιχτό από τη βάση του προσώπου για να φωτίσετε την περιοχή των ματιών και σταθεροποιήστε με πούδρα. Υπάρχουν και ειδικά προιόντα που μπορείτε να τοποθετήσετε στο κινητό βλέφαρο σαν βάση για να πατήσουν οι σκιές.

μεταλλικές σκιές-2-womanoclock

3. Πάρτε ένα πινέλο με σφουγγαράκι και πιέστε μέσα στο βαζάκι της σκιάς μέχρι να καλυφθεί η επιφάνεια. Τινάξτε το να φύγει η περίσσια ποσότητα και με ταμποναριστές κινήσεις και ασκώντας μικρές πιέσεις, απλώστε σε όλο το κινητό βλέφαρο. Ένας άλλος τρόπος είναι να πάρετε ένα κανονικό πινέλο μακιγιάζ με κοντή τρίχα και πιο φαρδύ, να το βρέξετε ελαφρώς και να κάνετε ακριβώς την ίδια διαδικασία.

μεταλλικές σκιές-3-womanoclock

4. Ξεκινήστε αφήνοντας την πρώτη πινελιά στην εξωτερική γωνία του ματιού για να μείνει εκεί η περισσότερη σκιά και συνεχίστε προς το κέντρο και τέλος με όση σκιά έχει απομείνει στο πινέλο σας στην κόγχη του ματιού. Με αυτόν τον τρόπο θα δώσουμε ένα διαφορετικό φως στις γωνίες του ματιού που αμέσως θα το κάνουν πιο μυστηριώδες. Όλες οι κινήσεις πρέπει να είναι ταμποναριστές αλλιώς κινδυνεύετε να μουτζουρωθείτε. Αν θέλετε πιο έντονο αποτέλεσμα επαναλάβετε με τον ίδιο τρόπο.

5. Με ένα καθαρό πινέλο διαβάθμισης δουλέψτε καλά τα όρια τις σκιάς για να λειάνετε και να δημιουργήσετε ένα smoothy αποτέλεσμα.

μεταλλικές σκιές-4-womanoclock

6. Για όσες θέλουν ένα πιο έντονο αποτέλεσμα, σε αυτό το σημείο προτείνω να βάψουν το εσωτερικό των ματιών και κοντά στις ρίζες των βλεφαρίδων με ένα μαύρο μολύβι που δώσει βάθος.