Μικρά αλλά σημαντικά tips για να λάμψεις στο ρεβεγιόν (και γενικότερα)

Τα Χριστούγεννα είναι μόνο μερικές μέρες μακριά και μαζί τους φέρνουν και το κρύο. Τίποτα όμως δε θα σου στερήσει μία λαμπερή εμφάνιση, ούτε καν οι αντίξοες καιρικές συνθήκες. Ακολούθησε, μικρά μυστικά και tips που θα σε κάνουν να λάμπεις κάθε μέρα, αλλά κυρίως, κατά τη διάρκεια των εορτών.

1. Τα χέρια μας, είναι τα πρώτα που έχουν συνέπειες λόγω του κρύου. Ερυθρότητα, σκασίματα και πόνος είναι μερικά από αυτά που μας ταλαιπωρούν. Διάλεξε λοιπόν μια κρέμα χεριών για ενυδάτωση και θρέψη,για να την έχεις πάντα στην τσάντα σου.

2. Αν φτιάχνεις συχνά τα μαλλιά σου χρησιμοποιώντας σίδερο ή πιστολάκι, καλό θα ήταν να μην παραλείπεις τη χρήση ειδικών προϊόντων κατά της θερμότητας, ώστε να τα διατηρείς υγιή, όμορφα και τέλεια.

3. Μερικές μέρες πριν από τα Χριστούγεννα, κάνε μία «σπιτική» μάσκα μαλλιών με ελαιόλαδο και ασπράδι αυγού για λάμψη και θρέψη.

4. Είναι εκείνη η περίοδος του χρόνου που μπορούμε να φοράμε τις γόβες μας από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μην ξεχνάς όμως να κρατάς τα πόδια σου όμορφα και απαλά.

5. Κατά τη διάρκεια των εορτών το κόκκινο έχει πάντα την τιμητική του. Επίλεξε μια σκούρα – βαθιά απόχρωση κραγιόν και με το all time classic red θα είσαι πάντα μέσα στη μόδα. Προτίμησε κραγιόν που δεν φεύγει! Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα, αφαιρέστε τις μικρές τρίχες από την περιοχή του άνω χείλους.

6. Πρόσθεσε ένα touch λάμψης στο look σου εφαρμόζοντας μια πολύ μικρή ποσότητα γκλίτερ ή highlighter στα άνω βλέφαρα. Απλώσέ το είτε σε όλη την επιφάνεια είτε μόνο στο κέντρο τους.