Μικρά μυστικά για να διαλέξεις το ιδανικό νυφικό

Παντρεύεστε σύντομα και έχετε πολύ άγχος. Το καταλαβαίνουμε, έχετε να σκεφτείτε τις μπομπονιέρες, τα νυφικά χτενίσματα, τη δεξίωση, τον στολισμό, τα τραγούδια του γάμου… Και το σημαντικότερο απο όλα: Το νυφικό! Πρέπει να βρείτε το τέλειο νυφικό για εσάς, να κολακεύει το σώμα σας, να είναι βολικό αλλά και εντυπωσιακό.

νυφικό-ediva.gr

Κανονίστε το ραντεβού σας νωρίς το πρωί

Οταν κανονίσετε το ραντεβού σας για να δοκιμάσετε νυφικά, προτιμήστε να είναι νωρίς το πρωί, που οι υπάλληλοι θα είναι ξεκούραστοι και συνεπώς πιο ευδιάθετοι.

νυφικά-ediva.gr

Βρείτε ποια είναι η καλύτερη γραμμή νυφικού για εσάς

Το καλό στρώσιμο στο σώμα σας είναι το πιο σημαντικό. Μην εστιάζετε σε μοδάτα νυφικά, αλλά σε νυφικά που σας ταιριάζουν και σας βολεύουν.

νυφικά-ediva.gr

Μην ξεχνάτε το πάνω μέρος του νυφικού

Το πάνω μέρος του νυφικού είναι αυτό που θα προσέξουν πιο πολύ η καλεσμένοι. Επίσης, θα είναι αυτό που θα φαίνεται περισσότερο στις φωτογραφίες γάμου. Γι’αυτό επιλέξτε ένα που να σας ταιριάζει.

νυφικά-ediva.gr

Φωτογραφίστε τα νυφικά που δοκιμάζετε

Αν επιτρέπεται απο το μαγαζί, πάρτε μαζί σας μια φωτογραφική και φωτογραφίστε τα νυφικά που δοκιμάζετε. Οι καθρέφτες στα μαγαζιά αυτά είναι φτιαγμένοι για να πουλάνε το νυφικό, ενώ η φωτογραφία σας δίνει μια πιο καθαρή εικόνα.

νυφικά-ediva.gr

Δοκιμάστε όσα νυφικά θέλετε για να βρείτε το κατάλληλο

Το νυφικό φόρεμα όπως κάθε ρούχο, μοιάζει τελείως διαφορετικό στην κρεμάστρα απ’ότι στο σώμα. Γι’αυτό η νύφη πρέπει να δοκιμάσει όσο περισσότερα φορέματα γίνεται ώστε να σιγουρευτεί οτι είναι το κατάλληλο γι’ αυτήν.

νυφικά-ediva.gr

Φορέστε όμορφα εσώρουχα στην πρόβα νυφικού

Όταν δοκιμάζετε φορέματα για τον γάμο σας, θα είστε αρκετή ώρα με τα εσώρουχα (ανάμεσα στις αλλαγές) και θα σας κάνει καλό το να βλέπετε στον καθρέφτη ένα όμορφο εσώρουχο αντί για ενα παλιό άσχημο. Ετσι δε θα επηρεαστεί η διάθεση σας. Επίσης, το σωστό εσώρουχο βοηθά και στην επιλογή του σωστού νυφικού.

νυφικά-ediva.gr

Μην ξεχνάτε να επιλέξετε τα σωστά αξεσουάρ

Μαζί με το νυφικό φόρεμα, θα αγοράσετε και τα νυφικά αξεσουάρ και τα νυφικά παπούτσια. Πολλές φορές μπορεί να ξεφύγετε απο αυτό που ψάχνετε επειδή ενα αξεσουάρ είναι εντυπωσιακό και να μην μπορείτε να το φορέσετε τη μέρα του γάμου γιατί δεν ταιριάζει με το νυφικό. Γι’αυτό προτιμήστε να τα διαλέξετε την ίδια μέρα που θα καταλήξετε στο νυφικό και να προσέξετε πολύ τις λεπτομέρειες.