Τι δήλωσε το μοντέλο που υποσχέθηκε στοματικό σεξ σε 19 εκατ. ψηφοφόρους

Μοντέλο που υποσχέθηκε στοματικό σεξ με 19 εκατ. ψηφοφόρους δηλώνει

Μοντέλο που υποσχέθηκε στοματικό σεξ με 19 εκατ. ψηφοφόρους δηλώνει κουρασμένη μετά τους 400

Η 27χρονη δεσμεύεται να συνεχίσει την περιοδεία της

Το 27χρονο μοντέλο από την Ιταλία που υποσχέθηκε στοματικό σεξ σε όσους ψήφιζαν «όχι» στο δημοψήφισμα της Ιταλίας στις 23 Νοεμβρίου δηλώνει κουρασμένη μετά τους πρώτους 400 τυχερούς.

Μοντέλο που υποσχέθηκε στοματικό σεξ με 19 εκατ. ψηφοφόρους δηλώνει

Η Paola Saulino εξακολουθεί ωστόσο να είναι αποφασισμένη να αποδείξει ότι είναι μια γυναίκα που κρατά τις υποσχέσεις της, ολοκληρώνοντας το πρώτο σκέλος της περιοδείας της με τίτλο «Pompa Tour».

Η λέξη «Pompa» σημαίνει αντλία στα ιταλικά – και είναι αργκό για τη σεξουαλική πράξη που προσφέρει στους ψηφοφόρους.

Μοντέλο που υποσχέθηκε στοματικό σεξ με 19 εκατ. ψηφοφόρους δηλώνει

Το δεύτερο μέρος της περιοδείας ξεκινάει την 1η Φεβρουαρίου και τελειώνει στις 8 Μαρτίου.

«Ο στόχος μου είναι ένα εκατομμύριο», ανέφερε η ξανθιά Ιταλίδα και δήλωσε στη βρετανική Mirror ότι η εμπειρία την κούρασε και την άγχωσε. Πρόσθεσε ότι είναι καλά στην υγεία της και δεν έχει υποστεί τυχόν τραυματισμούς. Αποκάλυψε επίσης ότι συνευρίσκεται σε ένα δωμάτιο με τους άνδρες και ότι μερικές φορές σταματάει για ένα διάλειμμα.

«Εγώ αποφασίζω αν ο τύπος θα φορέσει προφυλακτικό ή όχι και κανείς δεν έχει παραπονεθεί μέχρι τώρα», σημειώνει η Paola. Μέχρι στιγμής έχει ικανοποιήσει παραπάνω από 400 ψηφοφόρους που ψήφισαν «όχι». Όπως αναφέρει, της έτυχε και ένας ντροπαλός ψηφοφόρος, ο οποίος άρχισε να κλαίει και μετά από λίγο έφυγε ισχυριζόμενος ότι δεν αισθάνεται άνετα.

Οι αιτήσεις για μια θέση στο Pompa Tour απαιτείται να έχουν γίνει εκ των προτέρων μέσω e-mail.

Ορισμένοι ωστόσο ασκούν κριτική χαρακτηρίζοντας την «παλιοκόριτσο» στο instagram και ότι με τις πράξεις της «ρίχνει λάσπη σε όσους υπερασπίζονται το Σύνταγμα».

Μοντέλο που υποσχέθηκε στοματικό σεξ με 19 εκατ. ψηφοφόρους δηλώνειΜοντέλο που υποσχέθηκε στοματικό σεξ με 19 εκατ. ψηφοφόρους δηλώνει

πηγή: newsbeast