Υλικά:
- 250γρ αλεύρι γοχ
- 50 γρ κακάο
- 2 κ.γ μπέικιν πάουντερ
- 2 αυγά
- 120 γρ ζάχαρη
- 3 κ.σ ελαιόλαδο
- 200 ml γάλα
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υγρά υλικά μαζί με τα αυγά..
Ύστερα προσθέτουμε το αλεύρι, το μπέικιν και την ζάχαρη και θα έχουμε ένα πυκνό μείγμα. Βουτυρώνουμε τα ειδικά φορμάκια και ψήνουμε σε καλά ζεστό φούρνο για 15-20 λεπτά
To WomanOclock μοιράζεται καθημερινά με χιλιάδες αναγνώστριες, μυστικά & συνταγές ομορφιάς, τεχνικές & tips για το styling των μαλλιών σας, το μακιγιάζ και τα νύχια σας. Εδώ ενημερώνεστε πρώτες για τις νέες τάσεις της μόδας, τα must have αξεσουάρ και για τα trends της σεζόν.. Time is priceless..