Μυστικά μακιγιάζ που δεν έχεις ακούσει ποτέ μέχρι σήμερα

Αν θέλεις το τέλειο μακιγιάζ, αυτό που αναδεικνύει τα ωραιότερα σημεία του προσώπου σου, μάθε ποια είναι τα μυστικά μακιγιάζ που πραγματικά δεν έχεις ακούσει ποτέ και τα υιοθετούν οι πιο διακεκριμένοι make up artists του κόσμου.

Βάλε χρώμα στο μολύβι ματιών σου- Σύμφωνα με την μακιγιέρ της Νάταλι Πόρτμαν και της Τζούλιαν Μουρ, το μολύβι ματιών με χρώμα, μπορεί να σου δώσει ένα υπέροχο και πιο εκφραστικό αποτέλεσμα, καθώς το μαύρο μολύβι, μπορεί να κάνει τα μάτια σου να φαίνονται μικρότερα και σκοτεινά. Διάλεξε λοιπόν μολύβι ματιών σε αποχρώσεις γκρι, λαδί, μπλε σκούρο, ακόμη και καφέ που θα κάνει τα μάτια σου να φαίνονται υπέροχα, γεμάτα λάμψη.

Αλόη μαζί με το μέικ απ- Μπορεί να έχετε ξανακούσει να αναμειγνύετε το μέικ απ σας με μια ενυδατική κρέμα. Όμως ξέρετε ποια είναι η ιδανική, μαγική κρέμα; Μια κρέμα με αλόη, που θα τη χρησιμοποιείτε όταν νιώθετε πως το πρόσωπο σας δεν έχει τη λάμψη και τη φωτεινότητα που χρειάζεστε. Μαζί με το μέικ απ σας φυσικά.

Βάψτε σωστά ένα συγκεκριμένο σημείο των φρυδιών σας- Πλέον όλες ξέρουμε πως τα φρύδια είναι το βασικότερο σημείο του προσώπου κι έτσι τα περιποιούμαστε τακτικά. Οι διάσημοι μέικ απ άρτιστ προτείνουν να τα βάφουμε με μια σκιά ματιών. Κι αυτό ίσως το ξέρετε. Αυτό όμως στο οποίο πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή είναι στην γωνία του φρυδιού, στη μέση δηλαδή. Αυτό είναι το σημείο που πρέπει να βάψετε σωστά για να δοθεί η αίσθηση πως έχετε μεγάλα μάτια. Μάλιστα στο κόκαλο, ακριβώς από κάτω, βάλτε μια ανοιχτόχρωμη σκιά που θα αναδείξει το βλέμμα σας.

Πυκνές βλεφαρίδες χωρίς μάσκαρα- Υπάρχει ένα καταπληκτικό μυστικό για να αποκτήσετε πυκνές βλεφαρίδες χωρίς να χρησιμοποιήσετε μάσκαρα, ή ακόμη κι αν τη βάλετε, να έχετε συγκλονιστικές βλεφαρίδες. Η λύση είναι ένα μαύρο μολύβι ματιών, αδιάβροχο κατά προτίμηση που θα εφαρμόσετε όχι πάνω από τις βλεφαρίδες, αλλά πάνω σε αυτές. Ακριβώς εκεί που είναι η ρίζα τους. Έτσι δίνεται η ψευδαίσθηση των πυκνών βλεφαρίδων.

womannow.gr