Ο νέος τρόπος για να κρατάς την τσάντα σου!

Aυτόν τον fashion μήνα, έχουμε πάρει μια γερή “δόση” από νέες τάσεις, τόσο σε ρούχα και αξεσουάρ, όσο και σε μαλλιά και make up. Στις τσάντες, ήδη τα νέα σχέδια έχουν μπει στο μυαλό σου, αλλά σήμερα θα σου μιλήσω για ένα διαφορετικό trend που είδαμε στα catwalks και δεν έχει να κάνει με σχήμα, χρώμα ή υφή. To παρατηρήσαμε σε πολλά shows, ανάμεσά τους εκείνα των Tory Burch, Tibi και Rejina Pyo, και έχει να κάνει με τον τρόπο που τα μοντέλα κρατούν την τσάντα τους.

Ξέχνα τον κλασικό τρόπο, που την περνούσες από τον καρπό σου ή την κρεμούσες στον ώμο, αφού όλα αυτά θα αντικατασταθούν από το new way που είδαμε να κρατούν πλέον τις τσάντες και είναι ο εξής: την διπλώνεις στη μέση (αν το μέγεθος είναι μεγάλο) και την κρατάς δίπλα στο σώμα σου, σαν να πρόκειται για huge clutch! Στον οίκο Tibi, οι τσάντες είναι διπλωμένες σαν μεγάλοι “φάκελοι”, ενώ τα λουράκια πέφτουν στο πλάι. Στο show της Τοry Burch είδαμε τις τσάντες να κρατιούνται κοντά στο σώμα και όχι να κρέμονται στον ώμο.

Οι σχεδιαστές υποστηρίζουν ότι δεν είναι πλέον cool να κρατάς την τσάντα σου με τον παραδοσιακό τρόπο και ότι είναι απόλυτα in fashion να την “κουβαλάς», σαν να μην έχει καθόλου χερούλια.

Τον τρόπο αυτό τον έχουμε ήδη δει κάποιες φορές από τη Victoria Beckham, που συνηθίζει να κουβαλάει, παρά να κρεμάει, την τσάντα της, αλλά πλέον ετοιμάσου να το δεις και σε πολλές ακόμη εμφανίσεις.

Σίγουρα δεν είναι και το πιο… πρακτικό trend, ειδικά όταν έχεις την τσάντα σου γεμάτη με πράγματα, όμως μπορείς να το κάνεις (δοκιμάσεις) μία φορά και εσύ!