Οι 3 πιο συχνοί λόγοι που λαδώνουν εύκολα τα μαλλιά

Τα λάθη που κάνουμε στο λούσιμο αλλά και στο hairstyle

Είναι κάτι που αντιμετωπίζουν αρκετές γυναίκες στην καθημερινότητά τους και οι περισσότερες δε γνωρίζουν το λόγο. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλές αιτίες που τα μαλλιά λαδώνουν και η πιο βασική είναι ότι αυτός είναι ο τύπος της τρίχας μας. Εκτός από αυτό όμως, μπορεί κι εμείς οι ίιες να κάνουμε λάθη όταν τα πλένουμε ή όταν τα φτιάχνουμε και έτσι μετά από λίγη ώρα η λιπαρότητα είναι το βασικό χαρακτηριστικό.

Δεν ξεπλένουμε καλά τα μαλλιά μας. Όσο καλά τρίβουμε και κάνουμε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής με το σαμπουάν, τόσο καλά πρέπει να τα ξεπλένουμε μετά. Αφήνουμε το νερό να τρέχει στο κεφάλι μας και παράλληλα τρίβουμε τις ρίζες και τις άκρες για να φύγει και το παραμικρό ίχνος σαμπουάν.

Χρησιμοποιούμε λάθος τα προϊόντα styling. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το λάδι για τις άκρες, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν μπαίνει στις ρίζες των μαλλιών μας. Αρκούν τα υπολείμματα στα δάχτυλά μας και μία ασυναίσθητη επαφή των χεριών μας, με το τριχωτό της κεφαλής για να δούμε τα μαλλιά μας λιπαρά, το επόμενο λεπτό.

Λούζουμε σε καθημερινή βάση τα μαλλιά μας. Είναι μία από τις πιο βασικές αιτίες να χαλάσει το pH της τρίχας και να παρουσιάζουμε έντονη λιπαρότητα.
Σε περίπτωση που έχετε συνηθίσει να λούζετε καθημερινά τα μαλλιά σας και τώρα αποφασίσετε να τα αφήσετε 1 με 2 ημέρες για να επανέλθει το pH τους, σας προτείνουμε να τα πιάσετε ψηλά για να κρύβετε τη λιπαρότητά τους. Χτενίσματα αντίστοιχα με αυτά που ακολουθούν στην gallery θα σας σώσουν αυτό το διάστημα.

Ιδανικό χτένισμα και για το πρωινό στιλ.
Κομψό και styling
Top bun τυλιγμένο με μαντήλι.
Πιάστε κοτσίδα τα σγουρά σας μαλλιά.
Το μαντήλι κάνει πιο εντυπωσιακό τον κότσο.
Συνδυάστε τα πιασμένα μαλλιά σας με ένα ζευγάρι κρίκους.
Πιάστε τα μαλλιά σας και αφήστε τις αφέλειες ίσιες.
Σε messy style, αφήνοντας τούφες να πέφτουν στο πρόσωπο.
Τα updos ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα, ανεξάρτητα από την ηλικία.
Συνδυάστε το συγκεκριμένο χτένισμα με κόκκινο κραγιόν.
Σε loose style για τα working girls.