Οικονομικά Δώρα Χριστουγέννων για να Χαρίσετε στους Φίλους σας

Σήμερα σας έχω μερικές προτάσεις για να προσφέρετε στους αγαπημένους σας συμβολικά δώρα Χριστουγέννων αλλά πρωτότυπα, χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα. Τις γιορτές συνηθίζουμε να ανταλλάζουμε δώρα με φίλους, συναδέλφους, την οικογένεια μας, ακόμα και επίσκεψη αν πας, έστω λίγα γλυκά, μελομακάρονα, κουραμπιέδες κλπ πάντα προσφέρεις.

Μπορεί τα δωράκια που θα δείτε να είναι συμβολικά και πολύ χαμηλού κόστους, αλλά δεν στερούνται τίποτα από εμφάνιση και γούστο, με αυτά που υπάρχουν στις βιτρίνες των καταστημάτων, αν κάνετε μία βόλτα θα το δείτε.

Δώρα Χριστουγέννων – Για να Φας

δώρα Χριστουγέννων-womanoclock

Προτείνω αυτού του είδους τα δωράκια να τα χαρίσετε σε εκείνους που τους αρέσουν τα γλυκά. Σίγουρα θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα αυτό το δωράκι. Ειδικά αν η μαρμελάδα και τα κουλουράκια είναι φτιαγμένα από τα χεράκια σας.

Δώρα Χριστουγέννων – Για να πιεις

δώρα Χριστουγέννων-2

Το να δωρίσετε σε κάποιον ένα σπιτικό λικέρ( Συνταγή για Φανταστικό Λικέρ με Nutella) μέσα σε μία γουστόζικη συσκευασία ή να διαλέξετε ένα ωραίο γυάλινο δοχείο, να το διακοσμήσετε και να βάλετε μέσα περίεργα αφεψήματα είναι σίγουρα κάτι πολύ ιδιαίτερο.

Δώρα Χριστουγέννων – Για να Λάμψεις

δώρα Χριστουγέννων-womanoclock-3

Δώρα Χριστουγέννων – Για να Μαγειρέψεις

δώρα Χριστουγέννων-4

Αυτό είναι το τέλειο δώρο για τις φίλες, τη μητέρα σας και για τους άντρες που τους αρέσει να μαγειρεύουν. Φτιάξτε μία μικρή σύνθεση με περίεργα μπαχαρικά, βότανα ή με σύνεργα για την κουζίνα..

Δώρα Χριστουγέννων – Για να Διακοσμήσεις

δώρα Χριστουγέννων-womanoclock-1

Σίγουρα αυτά τα δώρα Χριστουγέννων θα πιάσουν τόπο αμέσως κιόλας. Και επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι και οι περισσότεροι από μας δεν χαλάμε τα λεφτά μας πλέον σε διακοσμητικά, ένα τέτοιο δώρο είναι πάντα χρήσιμο. Δοκιμάστε να φτιάξετε και μόνες σας διακοσμητικά στολίδια και να χαρίσετε στους φίλους σας. Εδώ θα βρείτε πολλές ιδέες

Δώρα Χριστουγέννων – Για να Φυτέψεις

δώρα Χριστουγέννων-womanoclock-5

Μία μικρή γλαστρούλα με ένα χριστουγεννιάτικο φυτό ή μία γλάστρα με μυρωδικά για την κουζίνα, είναι μία τέλεια επιλογή για τους αγαπημένους σας!

Ακόμα μερικές Ιδέες για Σούπερ Χριστουγεννιάτικα Δώρα Φτιαγμένα με τα Χεράκια σου!