Όμορφα μακιγιάζ ματιών σε γήινες & γιορτινές αποχρώσεις

Το μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις αποτελεί μια από τις πιο όμορφες επιλογές για κάθε γυναίκα. Διαθέτει μια ευρεία γκάμα χρωμάτων που κυμαίνονται από το πολύ απαλό μπεζ – nude μέχρι το σκούρο καφέ και το ανθρακί – μαύρο.

Οι σκιές σε γήινους τόνους ταιριάζουν σε κάθε χρώμα ματιών και μπορούν να δημιουργήσουν εντυπωσιακά no makeup μακιγιάζ, αλλά και υπέροχα smokey eyes. Πρόκειται για αποχρώσεις σκιών που χρησιμοποιούνται τόσο σε καθημερινή βάση, όσο και στο νυφικό μακιγιάζ.

Υπέροχες επιλογές αποτελούν και τα ροζ μακιγιάζ ματιών. Υπάρχουν εξάλλου πολλές απαλές ροζ αποχρώσεις που ανήκουν στα γήινα χρώματα και μπορούν να δώσουν μια πιο ρομαντική νότα στο μακιγιάζ. Δοκιμάστε τις και κλέψτε τις εντυπώσεις.

Με τι αποχρώσεις κραγιόν να συνδυάσετε το μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις;

Οι πιο συνηθισμένες και όμορφες επιλογές χρωμάτων στα χείλη για να ολοκληρώσετε το γήινο μακιγιάζ είναι τα nude και καφέ κραγιόν. Αποχρώσεις του μπεζ, του απαλού ροζ, αλλά και του καπουτσίνο είναι στις κορυφαίες προτάσεις. Αν πάλι θέλετε να βάψετε πιο σκούρα τα χείλη, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα καφέ, σοκολατί ή σκούρο κόκκινο κραγιόν. Ενδιαφέρον έχει και το μακιγιάζ με μωβ χείλη που μπορεί να συνδυαστεί υπέροχα με τις γήινες αποχρώσεις σκιών.

Η δημιουργία ενός πρωινού μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις:

Το πρωινό – καθημερινό μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις για το γραφείο, αλλά και τις βόλτες σας είναι συνήθως απαλό και nude. Τα χρώματα που φοριούνται στα μάτια είναι το μπεζ, το ζαχαρί, το ροζ, το απαλό καφέ και μια μικρή δόση μαύρου στο τελείωμα. Μπορείτε αν θέλετε να προσθέσετε μια λεπτή γραμμή eyeliner και να κάνετε το μακιγιάζ των ματιών σας ακόμη πιο εκθαμβωτικό.

Δείτε ένα βίντεο με την δημιουργία ενός υπέροχου πρωινού μακιγιάζ βήμα βήμα:

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο makeup μπορεί να φορεθεί ακόμη και στις βραδινές ή επίσημες εξόδους σας. Σε αυτές όμως τις περιπτώσεις, ίσως χρειαστεί να τονίσετε περισσότερο τα χείλη σας, χωρίς αυτό να είναι απαραίτητο. Αν θέλετε, μπορείτε να διατηρήσετε τα χείλη σε απαλούς τόνους.

Βήμα βήμα ένα βραδινό μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις:

Το μακιγιάζ με σκιές σε γήινους τόνους μπορεί να αποτελέσει υπέροχη ιδέα και για βραδινές ή επίσημες εμφανίσεις. Αν λοιπόν θέλετε να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό και glamorous μακιγιάζ ματιών ακόμη και για τον γάμο σας, το γήινο – nude makeup είναι μια πολύ καλή επιλογή.

Μπορείτε να επιλέξετε ένα απαλό αποτέλεσμα ή να δοκιμάσετε ένα έντονο smokey eyes σε καφέ και μπεζ αποχρώσεις. Για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα μπορείτε να επιλέξετε μεταλλικές γήινες αποχρώσεις σκιών ή να προσθέσετε λίγο glitter.

Ακολουθεί ένα βίντεο με τη διαδικασία δημιουργίας ενός εντυπωσιακού βραδινού μακιγιάζ σε γήινους τόνους.

20 εντυπωσιακές προτάσεις μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις:

Μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις (2)

Μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις (3)

Μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις (4)

Μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις (5)

Μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις (6)

Μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις (7)

Μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις (8)

Μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις (9)

Μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις (10)

Μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις (11)

Μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις (12)

Μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις (13)

Μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις (14)

Μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις (15)

Μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις (16)

Μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις (17)

Μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις (18)

Μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις (19)

Μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις (20)

Μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις (21)