Θες να μάθεις πότε ένας άντρας σε θέλει μόνο για να περνάει καλά;

Θες να μάθεις πότε ένας άντρας σε θέλει μόνο για να περνάει καλά;

Πολλές γυναίκες έχουν βρεθεί σε μια κατάσταση που δεν μπορούν να αναγνωρίσουν κάποια σημάδια. Κάποια σημάδια τα οποία ξεκαθαρίζουν ίσως ένα θολό τοπίο ανάμεσα σε εκείνες και σε ένα πρόσωπο το οποίο τους ενδιαφέρει.

Εσύ έχεις βρεθεί ποτέ σε τέτοια θέση; Ίσως είσαι σε μία τώρα.

Δεν έχει σημασία, γιατί μόλις βρήκες τα πιο συχνά «μελανά» σημεία στη συμπεριφορά ενός άνδρα.

Τα 5 + 1 αδιαμφισβήτητα σημάδια

Πολλές φορές εθελοτυφλούμε! Όχι μόνο στον ερωτικό τομέα, αλλά γενικά στη ζωή μας.

Πρέπει λοιπόν να σκληραγωγήσουμε τους εαυτούς μας να βλέπουμε την αλήθεια κατάματα.Ποια είναι λοιπόν τα σημάδια που μαρτυρούν πως ένας άνδρας δεν ενδιαφέρεται για κάτι σοβαρό;

Δεν αφιερώνει χρόνο να σε γνωρίσει

Όταν ένας άντρας σε θέλει μόνο για να περνάει καλά τότε σίγουρα δεν θα μπει στον κόπο να σε γνωρίσει. Δεν θα σου κάνει προσωπικές ερωτήσεις και δεν θα σε ρωτήσει πως ήταν τα παιδικά σου χρόνια.

Σημαντικό ρόλο διαδραματίζει τι κάνετε όταν περνάτε χρόνο μαζί. Εάν δεν πηγαίνετε κάποια βόλτα και βρίσκεστε μόνο σε κάποιο σπίτι, τότε γνωρίζεις ήδη την απάντηση στο ερώτημά σου.

Φλερτάρει με άλλες όταν είστε μαζί

Αν βγαίνετε έξω και δεν είναι πλήρως αφοσιωμένος σε εσένα, παρά κοιτάει δεξιά και αριστερά, τότε δεν θέλει κάτι σοβαρό. Όταν ο άντρας λέει ότι δεν θέλει σχέση χωρίς να το πει όμως κιόλας, αυτός θα είναι ένας τρόπος να το καταλάβεις.

Συμπεριφέρεται λοιπόν όταν είστε έξω σαν να έχει βγει με μια φίλη του; Ίσως θα πρέπει να απομακρύνεσαι.

Αποφεύγει να σε γνωρίσει σε φίλους ή σε οικογένεια

Ένας άνδρας που ενδιαφέρεται σοβαρά για κάποια πρώτα θα της γνωρίσει τους φίλους και τις φίλες του και μετά μέλη της οικογένειας του. Αυτό φυσικά δεν θα γίνει από τον πρώτο μήνα, αλλά στην πάροδο του χρόνου θα το επιδιώξει.

Όταν ένας άντρας σε θέλει μόνο για να περνάει καλά τότε αποκλείεται να κάνει κάτι τέτοιο. 

Εμφανίζεται στη ζωή σου όποτε τον βολεύει

Εάν δεν διατηρείται συχνή επικοινωνία και δεν επιζητά να σου μιλήσει τότε δεν ενδιαφέρεται για κάτι σοβαρό. Όταν ο άντρας λέει ότι δεν θέλει σχέση σημαίνει ότι δεν θα επικοινωνήσει μαζί σου, δεν θα σε κυνηγήσει, παρά μόνο εάν έχει να κερδίσει κάτι.

Δεν εκφράζει τα συναισθήματά του

Όσο κλειστός και αν είναι ένας άνθρωπος με τον τρόπο του θα σου δώσει να καταλάβεις πως ενδιαφέρεται. Αν ούτε οι πράξεις του ούτε τα λόγια του προδίδουν κάτι τέτοιο τότε θα πρέπει να ξανασκεφτείς αν αξίζει με αυτόν τον άνθρωπο να σπαταλάς ενέργεια και χρόνο.

Σε περίπτωση που παρατηρείς πως μόνο εσύ λες πως αισθάνεσαι ή πως μόνο εσύ κάνεις σχέδια για εσάς… Είναι στιγμή να προχωρήσεις παρακάτω.

Δεν ενδιαφέρεται να γνωρίσει τους φίλους και την οικογένειά σου

Ένας άντρας που ενδιαφέρεται για εσένα θα θέλει να γνωρίσει τους ανθρώπους που είναι σημαντικοί για εσένα. Ακόμα και αν δεν ταιριάζει απόλυτα μαζί τους θα προσπαθεί έστω κάποιες φορές να βγαίνετε όλοι μαζί.

Όταν ένας άντρας σε θέλει μόνο για να περνάει καλά δεν θα μπει σε τέτοια διαδικασία. Δεν θα ενδιαφερθεί να κάνει το πρώτο βήμα να τους γνωρίσει, ούτε να δεχθεί τυχόν προτάσεις σου.

Ποιο θα είναι το δικό σου επόμενο βήμα;

Σε περίπτωση που το άτομο το οποίο βγαίνεις εμφανίζει κάποιο από τα παραπάνω χαρακτηριστικά, ξέρεις πλέον τι έχει στο μυαλό του. Η μπάλα πλέον είναι στο δικό σου γήπεδο.

Θέλεις να συνεχίσεις να παίζεις το παιχνίδι του ή θες να βρεις κάποιον καλύτερο;