Πέργκολες και συστήματα σκίασης: Τα καλύτερα για τον κήπο από τη Designpergola.com

design pergola

Ο εξωτερικός χώρος ενός σπιτιού, είτε είναι κήπος είτε βεράντα, αποτελεί το μέρος χαλάρωσής μας. Στον κήπο μπορούμε να χαλαρώσουμε μετά από μια κουραστική ημέρα, να πιούμε τον καφέ μας, να διαβάσουμε το βιβλίο μας ή να υποδεχτούμε φίλους.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο καιρός επηρεάζει την απόφασή μας για το αν θα απολαύσουμε τη μέρα μας στη βεράντα. Για παράδειγμα, η έντονη ηλιοφάνεια ή ακόμα και η βροχή, δεν μας αφήνουν να χαλαρώσουμε όπως θα θέλαμε.

Η Design Pergola, προτείνει συστήματα σκίασης και πέργκολες εξωτερικού χώρου, που πέρα από προστασία από τα καιρικά φαινόμενα, αποπνέουν στυλ και αναβαθμίζουν εξαιρετικά την αισθητική του χώρου σας.

Απολαύστε τον καιρό και τον εξωτερικό σας χώρο

Επιλέξτε ένα σύστημα σκίασης και απολαύστε ελεύθερα τον καιρό! Η πέργκολα είναι επένδυση, καθώς σας επιτρέπει για παράδειγμα να απολαύσετε μία σιγανή βροχή, πίνοντας το τσάι σας, ή αντίστοιχα να απολαύσετε μια ηλιόλουστη μέρα στον κήπο σας, πίνοντας το ποτό σας.

Καθορίστε τη χρήση της πέργκολας. Θέλετε ένα χώρο όπου θα χαλαρώνετε τις ζεστές ημέρες ή ένα χώρο όπου θα μπορείτε να κάνετε κι άλλες δραστηριότητες; Χρειάζεστε φωτισμό γιατί θα φιλοξενείτε συχνά κόσμο έξω; Σας ενδιαφέρει να υπάρχει εύκολο κλείσιμο; Αυτά είναι μερικά από τα πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε, ώστε να επενδύσετε στο σύστημα που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. 

Εικόνα που περιέχει τραπέζι, μέταλλο, σχεδίαση, τραπεζάκιΠεριγραφή που δημιουργήθηκε αυτόματα

Έπειτα, δείτε τι επιλογές χώρου έχετε όσον αφορά τα συστήματα σκίασης. Υπάρχει αρκετός χώρος και αν ναι, η πέργκολα που θα επιλέξετε θα καλύπτει πλήρως ή μερικώς τον χώρο; Έτσι, θα μπορέσετε να βάλετε σε μια σειρά το χώρο σας γενικότερα. Αν δεν θέλετε να ενοχλείστε για παράδειγμα από τον ήλιο κατά τη διάρκεια του φαγητού, θα μεταφέρετε την τραπεζαρία σας.

Λειτουργικότητα και αντοχή

Η αντοχή και η λειτουργικότητα αποτελούν πολύ σημαντικούς παράγοντες κατά την επιλογή ενός συστήματος σκίασης.

Λόγω του ότι βρίσκονται πάντα εκτεθειμένες, οι πέργκολες θα πρέπει να είναι κατασκευασμένες από υλικά που αντέχουν στο χρόνο και τα καιρικά φαινόμενα. Παράλληλα, θα πρέπει τα υλικά αυτά, να ταιριάζουν με την υπόλοιπη αισθητική του χώρου σας. Για παράδειγμα, θέλετε ένα σχέδιο κλασικό ή ένα πιο σύγχρονο με καθαρές γραμμές και μοντέρνο σχεδιασμό;

Τα προϊόντα της συλλογής της Design Pergola, κατασκευάζονται από τα ποιοτικότερα υλικά και υποστηρίζουν σύγχρονες λειτουργίες, που κάνουν την καθημερινότητά σας ευκολότερη.

Εικόνα που περιέχει αρχιτεκτονική, ιδιοκτησία, ακίνητη περιουσία, κτίριοΠεριγραφή που δημιουργήθηκε αυτόματα

Διατίθενται συστήματα σκίασης με πτυσσόμενη κινητή οροφή, γραμμικό σχεδιασμό και περσίδες που επιτρέπουν τη ρύθμιση έντασης του φωτός και του αέρα.

Επιπλέον, πολλά από τα προϊόντα, έχουν ενσωματωμένο ένα «αόρατο» σύστημα αποστράγγισης νερού, για άψογη λειτουργικότητα και τέλεια αισθητική.

Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε πέργκολες με σύστημα φωτισμού LED, ενσωματωμένο στο πλαίσιο της πέργκολας, το οποίο μπορείτε να διαχειρίζεστε μέσω του smartphone ή του tablet σας.

Εικόνα που περιέχει αρχιτεκτονική, ιδιοκτησία, ακίνητη περιουσία, κτίριοΠεριγραφή που δημιουργήθηκε αυτόματα

Πολλές από τις κατασκευές έχουν μέγιστη δυνατότητα προσαρμογής, για παράδειγμα, κλείνουν εντελώς αν το επιθυμείτε, αποτελώντας έτσι και διακοσμητικό στοιχείο.

Τα χρώματα και τα υφάσματα, μπορούν να μετατρέψουν ένα σύστημα σκίασης σε προϊόν πολυτελείας!

Ουσιαστική αναβάθμιση του χώρου

Η σωστή επιλογή πέργκολας, μπορεί να αναβαθμίσει ουσιαστικά το χώρο σας και να τον μετατρέψει σε μια όαση, κατάλληλη για όλες τις εποχές!

Επενδύστε σε προϊόντα που αξίζουν και θα σας συντροφεύουν για πολλά χρόνια. Θυμηθείτε πως ο εξωτερικός χώρος έχει την ίδια αξία με τον εσωτερικό.

Διαμορφώστε λοιπόν ένα περιβάλλον στο οποίο θα χαίρεστε να περνάτε χρόνο, είτε μόνοι σας είτε με τους αγαπημένους σας!

Τα παραπάνω προϊόντα βρίσκονται διαθέσιμα στη συλλογή της Design Pergola και μπορείτε να τα βρείτε εδώ: ΚΕ Kedry Skylife, KE Gennius Vega και KE Qubica Plumb.

No Comments Yet

Αφήστε το μήνυμά σας

%d bloggers like this: