Πώς θα έχετε οργασμό σε λιγότερο από 10 λεπτά

Έχουμε διαβάσει άρθρα για το πώς να έχει διάρκεια το σεξ και πώς να παρατείνετε τον οργασμό. Όμως ποιος έχει πλέον άπλετο χρόνο; Είστε τόσο απασχολημένοι που ακόμα και τα λεπτά σας φαίνονται πολύτιμα. Έφτασε λοιπόν η στιγμή για να μάθετε πώς θα έχετε οργασμό σε λιγότερο από 10 λεπτά.

Καταρχάς πριν κάνετε οτιδήποτε πάρτε βαθιές αναπνοές και χαλαρώστε. Όταν ξεκινήσετε την ερωτική επαφή ξεχάστε τα πάντα και ζήστε το τώρα. Οι ανησυχίες σας μπορούν να περιμένουν για τουλάχιστον 10 λεπτά.

Ετοιμάστε το έδαφος από πριν. Ξεκινήστε στέλνοντας σέξι μηνύματα στο σύντροφό σας. Οι πιο τολμηροί μπορείτε να στείλετε και φωτογραφίες. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα και να ανυπομονείτε για την ερωτική επαφή.

Το πρώτο πρέπει να κάνετε με το που μπείτε σπίτι είναι να χαδέψετε και να φιλήσετε το σύντροφό σας. Και εάν δεν έχει έρθει ακόμα στο σπίτι τότε μπορείτε να βάλετε τα σέξι εσώρουχά σας και να τον περιμένετε.

Σκεφτείτε να κάνετε σεξ σε άλλο χώρο εκτός του υπνοδωματίου. Μια αλλαγή στο σκηνικό μπορεί να αναζωπυρώσει το πάθος. Σκεφτείτε το μπάνιο που έχει και καθρέφτη.

Μείνετε εν μέρει ντυμένοι. Μη βγάλετε όλα τα ρούχα ώστε να στείλετε το μήνυμα πως θέλετε να γίνουν όλα γρήγορα.

jenny.gr