Στυλιστικές συμβουλές: Τι πρέπει να ξεχάσουμε μετά τα 40

Ο χρόνος περνάει, και όχι μόνο η μόδα αλλάζει, αλλά και εμείς. Και καθώς μεγαλώνουμε, τα ρούχα που μας κάνουν να μοιάζουμε ελκυστικές αλλάζουν επίσης.

Παρακάτω θα δείτε τα ρούχα που ίσως δεν ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα άνω των 40 ετών. Μπορεί να εξακολουθείτε να φοράτε κάποια από τα στοιχεία αυτής της λίστας.

Τσάντες φάκελοι σε τακτική βάση

 

 

Τα νεαρά κορίτσια μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους φακέλους ως καθημερινό αξεσουάρ. Μετά τα 40, είναι καλύτερο να τις χρησιμοποιείτε μόνο σε ειδικές περιπτώσεις. Δώστε προτίμηση στις μικρές τσάντες τις καθημερινές μέρες.

Βραχιόλια με χάντρες

 

 

Πολύ συχνά, αυτά τα είδη βραχιολιών είναι σημαντικά για τον ιδιοκτήτη τους, επειδή κουβαλούν μαζί τους κάποιες ωραίες αναμνήσεις από ευχάριστες εκδηλώσεις ή αγαπημένα πρόσωπα. Ωστόσο, αυτός ο τύπος αξεσουάρ μπορεί να φανεί «παιδικός» και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι καλύτερα να μείνετε μακριά από αυτά στην ενήλικη ζωή.

Πολύχρωμα καλσόν

 

 

Μόνο μια μαθήτρια μπορεί να επιτρέψει στον εαυτό της να φορέσει αυτά τα καλσόν. Οι γυναίκες που φορούν αυτό το είδος καλσόν μπορεί να φαίνονται αστείες.

Φαρδιά φούτερ (στυλ boyfriend)

 

 

Μια νεαρή κοπέλα φαίνεται μικροσκοπική και ευάλωτη μέσα σε τέτοια ρούχα. Μια ενήλικη γυναίκα απλά δεν φαίνεται ελκυστική σε αυτή την ενδυμασία. Γι ‘αυτό είναι προτιμότερο να επιλέγετε ρούχα στο πραγματικό τους μέγεθος.

Ριχτές ζακέτες

 

 

Δεν υπάρχει ζακέτα που να μην μπορεί να αντικατασταθεί από ένα κομψό ουδέτερο σακάκι. Τώρα μπορείτε εύκολα να πείτε αντίο σε όλες αυτές τις μπλούζες και τις ζακέτες.

«Εφηβικά» φορέματα

 

 

Αν ένα φόρεμα σας ταίριαζε πριν από 10 χρόνια και δεχόσασταν πολύ θετικά σχόλια, αυτό δεν σημαίνει ότι και μετά από 40 θα φαίνεται τόσο αρμονικό πάνω σας.

Ρούχα που απεικονίζουν σύμβολα αθλητικών ομάδων και μουσικών συγκροτημάτων

 

 

Αν πραγματικά υποστηρίζετε μια συγκεκριμένη αθλητική ομάδα, είναι καλύτερα να μην φορέσετε ρούχα με το λογότυπό τους μέχρι τον επόμενο αγώνα. Αλλά αν αγοράσετε ρούχα που απεικονίζουν μια μουσική μπάντα ή μια αθλητική ομάδα μόνο και μόνο επειδή φαίνονται ωραία, καλό θα ήταν να το ξανασκεφτείτε.

Σκουφιά με φούντες

 

 

Είναι η ίδια περίπτωση με τα καλσόν, και υπάρχει μια πολύ λεπτή γραμμή ανάμεσα στη γοητεία και την κωμωδία.

Παντελόνια ενός μεγέθους

 

 

Αυτά τα παντελόνια δύσκολα ταιριάζουν σε κάποιον, συμπεριλαμβανομένων των γυναικών άνω των 40 ετών. Καλύτερα να ξεχάσετε την ύπαρξη τέτοιων παντελονιών.

Σαγιονάρες

 

 

Το να φοράτε σαγιονάρες δεν είναι μόνο για λόγους ομορφιάς αλλά και για λόγους υγείας. Η μαλακή επίπεδη σόλα αυτού του υποδήματος δεν είναι καλή για να περπατάτε σε ανώμαλο έδαφος. Εάν τις φοράτε τακτικά, ίσως καταλήξετε να αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας με τα πόδια σας.

Κατά την ανάγνωση αυτών των συστάσεων, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι κάθε γυναίκα περνάει από τις προσωπικές της αλλαγές. Ενώ μερικές μπορούν να κρατήσουν τα ίδια ρούχα για πολλά χρόνια, άλλες καλύτερα να τα ξεχάσουν. Και είναι σημαντικό να θυμάστε ότι οποιοδήποτε αξεσουάρ μπορεί να φανεί κομψό αν το επιλέξετε με σύνεση.