Τελείωσε το highlighter; Σε σώσαμε!

Οι πωλήσεις των highlighters τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί δραματικά και αυτό οφείλεται στην απόλυτη τάση στο μακιγιάζ, που δεν είναι άλλη από τις λάμψεις. Σίγουρα έχετε και εσείς τουλάχιστον ένα στη συλλογή σας, το οποίο φοράτε καθημερινά στα κόκκαλα του προσώπου για να τα τονίσετε και για να δείχνετε πιο εντυπωσιακές.

Φύγατε για διακοπές και συνειδητοποιήσατε με τρόμο πως το ξεχάσατε σπίτι; Όχι, δεν χρειάζεται να ψάξετε κατάστημα καλλυντικών για να αγοράσετε καινούργιο, αφού μπορείτε τα «κλέψετε» το εφέ της λάμψης χωρίς να ξοδέψετε ούτε ένα ευρώ.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να τοποθετήσετε με τις άκρες των δαχτύλων σας μία πολύ μικρή ποσότητα ενός ελαίου –ιδανικά προσώπου- στα ζυγωματικά σας. Voila! Εντυπωσιακές λάμψεις στη στιγμή. Προσοχή βέβαια στη ποσότητα γιατί δεν θέλετε να δείχνετε σαν να έχετε βουτηχτεί στο λάδι και φυσικά μόνο κατά τη διάρκεια της νύχτας για να μην «τηγανίσετε» το δέρμα σας. Εκτός κι αν χρησιμοποιείτε κάποιο έλαιο με δείκτη προστασίας βέβαια, τότε go ahead και την ημέρα.