Τελικά πώς προτιμούν οι άντρες τα μαλλιά μας;

Σε όλες τις γυναίκες αρέσει να ακολουθούν τις τάσεις της μόδας στα μαλλιά και φυσικά να ανανεώνονται κάνοντας συνεχώς αλλαγές. Εμείς μπορεί να διαλέγουμε το χρώμα, το μήκος και το χτένισμα των μαλλιών μας ανάλογα με την μόδα ή τα γούστα μας.

Υπάρχουν και εκείνες οι φορές που θέλουμε να κάνουμε μια ριζική αλλαγή και δεν είμαστε σίγουρες για το αν μας αρέσει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πετύχαμε το διαφορετικό που θέλαμε. Συχνά αναρωτιόμαστε όμως πως προτιμούν οι άντρες τα μαλλιά μιας γυναίκας.

Υπάρχει ο μύθος πως οι άντρες προτιμούν τις ξανθιές, γιατί είναι πιο εκθαμβωτικές. Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει και μια έντονη στροφή προς το κόκκινο, ως προς τις προτιμήσεις των ανδρών. Το τι ισχύει στην πραγματικότητα είναι σίγουρα υποκειμενικό θέμα, αλλά υπάρχουν κάποια καίρια σημεία που κάθε άνδρας προσέχει και θέλει να δει στα μαλλιά μιας κοπέλας.

Πώς αρέσει στους άντρες να έχει τα μαλλιά της μια κοπέλα

Μακριά ή κοντά μαλλιά;

Τα μακριά μαλλιά είναι και θα είναι το αιώνιο σύμβολο της θηλυκότητας. Σε κάθε άντρα αρέσουν τα μακριά μαλλιά, καθώς μπορεί να τα χαϊδεύει με τις ώρες. Επίσης τους αρέσουν για τις στιγμές πάθους στο κρεβάτι. Ακόμα και τα πολύ σγουρά μακριά μαλλιά τα θεωρούν ελκυστικά.

Προτιμούν ένα κοντό κούρεμα όταν υπάρχει κάποιο τατουάζ στην περιοχή του λαιμού, ή όταν η γυναίκα με κοντό κούρεμα φορά αξεσουάρ, όπως μεγάλα σκουλαρίκια ή εντυπωσιακά κολιέ.

Η μυρωδιά των μαλλιών

Ανεξάρτητα από το μήκος, το χρώμα και το κούρεμα αυτό που παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο για έναν άντρα είναι η μυρωδιά που έχουν τα μαλλιά μας. Τους αρέσει να μυρίζουν ένα ωραίο σαμπουάν ή conditioner. Είναι ότι πιο κοριτσίστικο και όμορφο για εκείνους.

Όταν μας αγκαλιάζουν δίνουν πολύ μεγάλη βάση στη μυρωδιά από τα μαλλιά μας και επισφραγίζουν το γεγονός πως εκτός του ότι φαινόμαστε ωραίες, εκπέμπουμε και κάτι θετικό και τόσο θηλυκό.

Μαζεμένα μαλλιά ή όχι;

Σίγουρα θα το έχεις ακούσει πως οι άντρες προτιμούν να έχουμε τα μαλλιά μας κάτω και όχι μαζεμένα. Ίσως τους φαίνεται πιο μοιραία και seχy η μακριά πλούσια κώμη μας να ανεμίζει. Το μόνο σίγουρο είναι πως αν ρωτήσεις έναν άντρα αν προτιμά την κοτσίδα, η απάντηση θα είναι αρνητική.

Ακόμα και το καλοκαίρι που είναι αδύνατον να έχουμε τα μαλλιά μας κάτω, γιατί ζεσταινόμαστε διπλά εκείνοι το προτιμούν. Αν θέλεις να τον ικανοποιήσεις ένα κοντό κούρεμα μπορεί να σου προσφέρει αυτό που θέλεις, καθώς θα είναι μόνιμα κάτω τα μαλλιά σου και παράλληλα δεν θα ζεσταίνεσαι τόσο.

Ανταύγειες

Οι ανταύγειες είναι ωραίες γιατί μπορούν να συνδυάσουν το μελαχρινό με το ξανθό και γίνονται πολύ εντυπωσιακές, αν φυσικά γίνουν πετυχημένα. Αν θέλεις να ανανεώσεις το look σου με έναν εύκολο τρόπο και να κάνεις κάθε άντρα να προσέξει, τότε κάνε ανταύγειες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα του περάσεις αδιάφορη.

Άλλαξε το χρώμα των μαλλιών σου

Το να αλλάξεις χρώμα στα μαλλιά σου σίγουρα αποτελεί ένα ρίσκο. Σε κάποιους μπορεί να αρέσει, σε κάποιους άλλους μπορεί όχι. Αυτό συμβαίνει γιατί ένα χρώμα μπορεί να μην βγει τόσο ωραίο, όσο το περίμενες. Αν είναι αποτυχημένο, μπορείς να το ξαναβάψεις στο χρώμα που ήταν πριν, μόνο που αυτή η διαδικασία ίσως είναι λίγο δύσκολη και χρονοβόρα.

Πριν πάρεις την απόφαση για μια ριζική αλλαγή μπορείς να ζητήσεις μια γνώμη από τους άντρες φίλους σου και να σου πουν αν εκείνοι θεωρούν ελκυστικό το χρώμα που έχεις σκοπό να κάνεις και έτσι να πάρεις μια απόφαση.