Χρώματα Μαλλιών Καλοκαίρι 2017. Οι 7 πιο Τολμηρές Αποχρώσεις

χρώματα μαλλιών καλοκαίρι 2017

Όπως είδαμε και αναλυτικά στις τάσεις στα χρώματα μαλλιών καλοκαίρι 2017  από την εβδομάδα μόδας, υπάρχουν πάρα πολλά ενδιαφέροντα χρώματα, ενιαία, με ανταύγειες, με όμπρε τεχνικές, σε μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων για να καλύψουν και την πιο ιδιάζουσα περίπτωση. Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις τάσεις αναλυτικά.

Σήμερα θα μιλήσουμε ναι μεν για τα χρώματα μαλλιών καλοκαίρι 2017, αλλά ξεχωρίσαμε τις 7 πιο τολμηρές αποχρώσεις με τις πιο περίεργες τεχνικές. Η επιλογή του χρώματος είναι στο χέρι σας καθώς αυτό εξαρτάται από τις προτιμήσεις και την επιδερμίδα σας. Το καλύτερο μέρος αυτών των χρωμάτων, είναι ότι μπορείτε να συνδυάσετε τα φωτεινότερα και τα πιο ζωντανά χρώματα μαλλιών ή τα πιο σκούρα και ζεστά ώστε να πετύχετε ένα μοναδικό ακοπιάριστο αποτέλεσμα. Ας μη σας κουράζω άλλο, πάμε να τα δούμε.

Χρώματα Μαλλιών Καλοκαίρι 2017 

Blorange

Το Blorange είναι ένας συνδυασμός χρωμάτων για θα παρακολουθήσουμε το 2017. Δημιουργείται από τη μίξη ξανθών, πορτοκαλί και κόκκινων αποχρώσεων που ήρθε να ανανεώσει τις τάσεις του rose gold και strawberry blond. Είναι αρκετά εύκολο να επιτευχθεί και είναι μια εξαιρετική επιλογή για τις ξανθιές που ψάχνουν για μια προσωρινή αλλαγή. Αυτό το χρώμα των μαλλιών είναι απολύτως κολακευτικό, καλοκαιρινό και δροσερό και ταιριάζει σε ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, αλλά και τις πιο σταρένιες αποχρώσεις του δέρματος.

Γκρι μαλλιά

Σε προηγούμενα άρθρα μας ίσως όπως έχετε ήδη δει, τα γκρι μαλλιά είναι από τις δημοφιλέστερες τάσεις του χειμώνα στα χρώματα μαλλιών 2017.  Τώρα ξέρετε πώς οι τόνοι του γκρι που επιτυγχάνονται στα μαλλιά με πολλούς τρόπους, γκρι ombre, total γκρι, γκρι balayage, γκρι που αναμειγνύεται με άλλα χρώματα, γκρι ανταύγειες κλπ, πρόκειται να τα δούμε και φέτος την άνοιξη καλοκαίρι ως την πιο δημοφιλή τάση της σεζόν.

Ash Brown Χρώματα Μαλλιών 2017

Το σταχτί καφέ χρώμα των μαλλιών δεν ήταν ποτέ τόσο δημοφιλές όσο σήμερα. Όλο και περισσότερες γυναίκες υιοθετούν αυτή τη μοναδική απόχρωση που κάνει το χρώμα τόσο ξεχωριστό. Μπορείς να δοκιμάσεις αυτήν την τάση αρκεί να είσαι καστανή, με χρώμα βάσης έως και το 7.

Ξανθό του Πάγου (ice blonde)

Αυτή η τάση σίγουρα δεν είναι κάτι που δεν έχετε ξαναδεί, αλλά το απόλυτο λευκό στα μαλλιά σίγουρα είναι κάτι που δεν το βλέπεις συχνά και θέλει τόλμη. Αυτή η τάση στα χρώματα μαλλιών καλοκαίρι 2017 αναφέρεται κυρίως στις κυρίες που εδώ και αρκετό καιρό έχουν επαναπαυθεί στην τάση του ombre ή balayage και προτείνεται ως μία τολμηρή και ανατρεπτική αλλαγή.

Tiger eye Χρώμα μαλλιών

Tiger eyes μαλλιά που συνδυάζουν τα υπέροχα χρώματα της τίγρης, από τα πιο ζεστά καστανά, στα καστανοχάλκινα, μέχρι τα ζεστά χρώματα της καραμέλας. Είναι ένα πολυδιάστατο χρώμα μαλλιών που απαιτεί ιδιαίτερες τεχνικές και αναμίξεις χρωμάτων, καφέ με χάλκινο και ξανθό για να δημιουργήσετε ένα πανέμορφο αποτέλεσμα. Σε περίπτωση που θέλετε να προσθέσετε λίγο βάθος και να δημιουργήσετε αντίθεση, αυτή η τάση στα χρώματα μαλλιών καλοκαίρι 2017 είναι ιδανική.

Ombre με balayage

Οι ανοιχτές καστανές και οι ξανθιές προσπαθούν να βρουν νέους τρόπους για να φωτίσουν το κεφάλι τους καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει, με διάφορες τεχνικές και χρώματα μαλλιών συμπεριλαμβανομένου balayage, ombre κλπ. Μαζί αυτές οι δύο τεχνικές αυτές παρέχουν μια μοναδική εμφάνιση που θα αποδώσουν στο μέγιστο το χρώμα που θέλετε.

Διχρωμία στα χρώματα μαλλιών καλοκαίρι 2017

Κάθε γυναίκα που έχει δύο τόνος χρωμάτων στα μαλλιά της μπορεί να είναι σίγουρη ότι είναι μέσα στη μόδα. Η  έντονη διχρωμία των μαλλιών μπορεί να περιλαμβάνει διάφορες τεχνικές και όχι απαραίτητα μόνο ανταύγειες. Επιλέξετε το αγαπημένο συνδυασμό χρωμάτων σας και αφήστε στον κομμωτή σας τα υπόλοιπα.

Αυτή η τάση σας εξασφαλίζει τη σταθερότητα του βασικού χρώματος σας, με μικρές πινελιές φωτός που θα αναβαθμίσουν το χρώμα των μαλλιών σας. Μπορεί αυτή η τάση να μην δείχνει ιδιαίτερα τολμηρή, αλλά αν σκεφτείτε πως υπάρχουν γυναίκες που είναι σταθερές στην επιλογή χρώματος και δεν το αλλάζουν εύκολα, σίγουρα αυτή η τάση θα είναι ένα μεγάλο βήμα.