Έχεις σώμα μολύβι; Δες τα νυφικά που σου ταιριάζουν!

Είσαι αχλάδι, μήλο, κλεψύδρα ή μολύβι;
Αν το σώμα σου έχει σχήμα μολύβι, δες τα νυφικά που σου ταιριάζουν απόλυτα και κολακεύουν το σώμα σου! Θα είσαι μια πριγκίπισσα!

Αν το σώμα σου έχει σχήμα μολύβι.

Αυτός ο τύπος σώματος έχει ίδιες διαστάσεις στο πάνω και κάτω μέρος του σώματος και μονοκόμματη μέση. Συνήθως ένα τέτοιο σώμα είναι γυμνασμένο και του λείπουν οι καμπύλες.
Γενικά, έχεις αναλογίες μοντέλου οπότε τα περισσότερα νυφικά σου ταιριάζουν απλά αναφέρουμε ποια είναι τα ιδανικά ώστε να δημιουργήσουμε την αίσθηση καμπύλων και μέσης. Αν έχεις περιττά κιλάκια δώσε μεγάλη έμφαση στα παρακάτω.

Μπούστο: Μία στρογγυλή λαιμόκοψη, το χαμογελαστό ντεκολτέ και τα διακριτικά V που καταλήγουν με μικρό μανικάκι στα μπράτσα ή στην άκρη του ώμου είναι ιδανικά για αυτόν τον τύπο σώματος για να δώσει πλάτος στο επάνω μέρος. Αν σου αρέσει το στράπλες, επέλεξε ένα με έντονο σχήμα καρδιάς ή χαμόγελο και να έχει ιδιαίτερη διακόσμηση με όγκους, στο σημείο του στήθους, πχ λουλούδια, δαντέλες κτλ  
Φούστα: Μια γεμάτη φούστα και φουντωτή τύπου Ballgown (τα κλασσικά νυφικά με στενό μπούστο και μέση και πολύ φουντωτή φούστα – τούρτες) ή σε γραμμή Α που ξεκινάνε ακριβώς κάτω από τη μέση ή από τους γοφούς, θα δώσει την αίσθηση καμπύλων στο κάτω μέρος και η μέση θα φαίνεται πιο λεπτή. Προσοχή! οι φούστες που ξεκινάνε από τους γοφούς δείχνουν τον κορμό ψηλότερο!

.
Tips: Προτίμησε το νυφικό να είναι σε 2 κομμάτια για να τονιστεί περισσότερο η μέση. Απέφυγε τα νυφικά σε ίσια γραμμή που διαγράφουν τη σιλουέτα και τα mermaid (γοργόνας), που δε σε κολακεύουν ιδιαίτερα, γιατί τονίζουν το ορθογώνιο σχήμα του σώματος.
Αν είσαι μικροκαμμωμένη, απέφυγε τα νυφικά ballgowns. Αν είσαι πολύ ψηλή και αδύνατη, φόρα ότι σου αρέσει περισσότερο!