Άφησε το Στίγμα σου με ένα Πέρασμα… με το Άρωμά σου!!!!

Από την Ανθή Χαρέα

Σαν ΓΥΝΑΙΚΑ έχεις δικαίωμα να αφήνεις παντού και πάντα το στίγμα σου… και αυτό γίνεται πολύ απλά.. μόνο με το άρωμά σου!
Για τον ίδιο λόγο που το ντύσιμο ακολουθεί τις ανάγκες της ημέρας, της εποχής, ή της περίστασης, είναι σημαντικό να έχουμε στη διάθεση μας τουλάχιστον μία μικρή γκάμα αρωμάτων!!!!

Τα αρώματα μπορεί και να μην είναι εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους, πρέπει όμως να έχετε ένα άρωμα- σήμα κατατεθέν, το οποίο θα είναι η βασική και αγαπημένη σας ευωδία και με βάση αυτή θα επιλέγετε τα υπόλοιπα!! Φυσικά το στυλ σας είναι αυτό που θα καθορίσει την επιλογή των αρωμάτων μας.
Το άρωμα είναι αυτό που θα δώσει την τελευταία πινελιά για να ολοκληρώσει το στυλ μας!! Είναι αυτό που προσδίδει χαρακτήρα και μας κάνει ακόμα και να διαφοροποιούμαστε από τους άλλους!!
Με την ίδια λογική που δεν συνδυάζουμε ένα συγκεκριμένο αξεσουάρ με όλα μας τα ρούχα έτσι δεν κάνουμε το ίδιο και με τα αρώματά μας. Είναι πολύ βασικό το άρωμά μας να εναρμονίζεται με το εκάστοτε ντύσιμό μας αλλά και με τον προορισμό που έχουμε να πάμε.

Αν είστε λάτρεις των πολύ έντονων αρωμάτων με βαριά μυρωδιά, να έχετε πάντοτε κατά νου ότι θα πρέπει να ψεκάζετε μικρότερη ποσότητα, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να μην είναι υπερβολικό για αυτούς που βρίσκονται γύρω σας.
Το μυστικό για να είστε βέβαιοι ότι φοράτε τόσο όσο πρέπει , είναι να ψεκάσετε 2-3 φορές το άρωμα στον αέρα και να περάσετε μέσα από το αρωματικό σύννεφο που δημιουργήσατε.

Χρυσός κανόνας κατά τη διάρκεια αγοράς ενός νέου αρώματος είναι το “ψεκάζουμε πριν αγοράσουμε.” Καλό θα είναι να δώσετε την ευκαιρία στο νέο άρωμα να το ανακαλύψετε στο δέρμα σας προτού το αγοράσετε. Δοκιμάστε ένα άρωμα της επιλογής σας σε ένα κατάστημα καλλυντικών ψεκάζοντάς το στον καρπό σας ή ακόμα καλύτερα μπορείτε να ζητήσετε ένα δείγμα από το άρωμα που θέλετε να αποκτήσετε και να το φορέσετε προτού βγείτε. Όσο το φοράτε θα διαπιστώσετε πώς εξελίσσεται η ευωδία του στο πέρασμα της ώρας και εν συνεχεία στα ρούχα σας. Τα αρώματα αλλάζουν δραματικά καθώς εξατμίζονται και παραμένουν στην επιδερμίδα.

Πολύ βασικό είναι να μην επιλέγετε αρώματα που μπορεί να σας άρεσαν φορεμένα σε κάποιους άλλους, γιατί κάθε άρωμα μυρίζει διαφορετικά από δέρμα σε δέρμα.
Μερικές σταγόνες επάνω μας και αυτόματα αποκτάμε το δικό μας στυλ και αέρα που μας αντιπροσωπεύει!! Μένουμε αξέχαστοι στους άλλους ακόμα και με ένα πέρασμά μας..

Κάνετε το άρωμά σας αχώριστο φίλο που σας συντροφεύει σε όλες τις στιγμές της ζωής σας και θα αποζημιωθείτε..

Ανθή Χαρέα
Δημοσιογράφος
Makeup Artist
e-mail

Διαβάσατε: Άφησε το Στίγμα σου με ένα Πέρασμα… με το Άρωμά σου!!!!
Δείτε ακόμα από την Ανθή Χαρέα:
Φωτιά στα Κόκκινα… Χείλη!!
Λαιμός για….Φίλημα!!!!!!!