Θεραπεία με Χρυσό – Ελιξίριο Νεότητας

Gold Therapy από την Άσπα Γεωργαντά
Σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας, ο χρυσός ήταν γνωστός για τις θεραπευτικές και καλλυντικές του ιδιότητες. Οι ιστορικοί αναφέρουν πως το βασικό “εργαλείο” για τη διατήρηση του νεανικού και αψεγάδιαστου δέρματος της Κλεοπάτρας, ήταν ο χρυσός.
Μάλιστα λέγεται, πως κοιμόταν με μάσκα χρυσού κάθε βράδυ. Στην Αρχαία Ρώμη βάλσαμα χρυσού χρησιμοποιούσαν για την αντιμετώπιση διαφόρων δερματικών προβλημάτων, ενώ για παραπάνω από 5000 χρόνια, οι Κινέζοι γνώριζαν τις ωφέλιμες ιδιότητες του χρυσού σε σώμα και πνεύμα.Ο χρυσός θεωρούνταν ελιξίριο νεότητας.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ
Αντιγηραντική, συσφικτική δράση: Ο χρυσός επιβραδύνει τη διαδικασία της μείωσης του κολλαγόνου και την αποσύνθεση της ελαστίνης προλαμβάνοντας έτσι τη γήρανση. Ενεργοποιεί επίσης την ανάπτυξη κυττάρων στο βασικό στρώμα της επιδερμίδας για την εν γένει αναζωογόνηση και σύσφιξη του δέρματος.


Μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων: η ενυδατική φόρμουλα που έχουν οι συνθέσεις αυτών των καλλυντικών «φυλακίζουν» την υγρασία για ένα υγιές, απαλό και λαμπερό δέρμα.Μείωση των κηλίδων-πανάδων από τον ήλιο και την ηλικία: Από το 1929 ο χρυσός χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της ρευματοειδούς αρθρίτιδας μειώνοντας τις φλεγμονές. Οι αντιφλεγμονώδεις λοιπόν ιδιότητες του χρυσού μειώνουν τις φλεγμονές, ενώ παράλληλα επιβραδύνουν την έκκριση μελανίνης και έτσι μειώνονται οι κηλίδες της ηλικίας.Δράση ενάντια στις ελεύθερες ρίζες: Ο χρυσός προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση, έχοντας ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, πολεμώντας τις ελεύθερες ρίζες.

Λάμψη χρυσού: Φωτεινό δέρμα.

Η θεραπεία προσώπου με χρυσό παρέχεται στην Ελλάδα από εξιδεικευμένες αισθητικούς.

Aspa Georganta
Massage therapist
Arwmatherapy – trigger points – Λεμφικό – Μάλαξη με ζεστό κερί.
E-mail: [email protected]
Mob: 6978810735



 Διαβάσατε: Θεραπεία με Χρυσό – Ελιξίριο Νεότητας