Ο Τέλειος Τρόπος να Οργανώσεις την Τσάντα σου!

Η οργάνωση μίας γυναικείας τσάντας είναι σοβαρή υπόθεση! Πόσες από εμάς τρώμε χρόνο ψάχνοντας μανιωδώς και τελικά αδειάζουμε όλη την τσάντα μας για να βρούμε το κινητό ή τα κλειδιά του αυτοκινήτου? Και να ήταν μόνο αυτό! Τι γίνεται στις περιπτώσεις που αλλάζουμε συχνά τσάντα για να την ταιριάξουμε με το outfit μας; Τα μισά πράγματα μένουν σε παλιές τσάντες, άλλα χάνονται στη μεταφορά και άλλα παραμένουν στην τσάντα μας ενώ είναι άχρηστα. Στις περισσότερες από εμάς σίγουρα όλα ή τουλάχιστον ένα από τα παραπάνω έχουν συμβεί!

Κι όμως! υπάρχει λύση για τη σωστή οργανωση τσαντας. Εκτός ότι θα βρίσκεις εύκολα από εδώ και πέρα αυτό που ψάχνεις, θα έχεις τη μοναδική ικανότητα να αλλάζεις τσάντες στο πι και φι, η μόλις χρησιμοποιημένη τσάντα σου θα μένει άδεια και καθαρή και ακόμα, δεν θα έχεις κίνδυνο να χάσεις πράγματα.

οργανωση τσαντας - womanoclock
Για αυτόν ακριβώς το λόγο δημιουργήθηκαν οι οργανωτές τσάντας. Στην αγορά τους βρίσκεις σε πολλά μεγέθη, χρώματα, σχήματα και με πολλά τσεπάκια. Ανάλογα με τα πράγματα που έχεις να τακτοποιήσεις στην τσάντα σου θα επιλέξεις και το ανάλογο σχήμα.

Σε προηγούμενο άρθρο αναφερθήκαμε στα 14 πράγματα που πρέπει να έχεις στην τσάντα σου για να είσαι πάντα σε ετοιμότητα για οποιαδήποτε περίπτωση.
Όλα αυτά τα πράγματα τα χωρίζουμε σε ομάδες ανάλογα με τη χρησιμότητα και το μέγεθός τους και στη συνέχεια τα τακτοποιούμε στα τσεπάκια του οργανωτή τσάντας.

οργανωση τσαντας - womanoclock
Τοποθετήστε τα πιο ογκώδη πράγματα όπως το πορτοφόλι το κινητό ή τη θήκη από τα γυαλιά σας σε μια μεγάλη κεντρική τσέπη για να τα έχετε συγκεντρωμένα κάπου και άμεσα διαθέσιμα.
Αγοράστε έναν μικρό φάκελο με θήκες ο οποίος θα σας βοηθήσει να οργανώσετε διαφορά κουπόνια από τα σούπερ μάρκετ αλλά και τις αποδείξεις και βάλτε τον κι αυτόν μέσα στον οργανωτή τσάντας.
Αν παρόλα αυτά δεν σας φτάνουν οι τσέπες για τη σωστή οργάνωση της τσάντας σας αγοράστε ακόμα έναν οργανωτή τσάντας σε μικρό μέγεθος για να έχετε τη δυνατότητα να τον βάλετε μέσα στον μεγαλύτερο.

οργανωση τσαντας - womanoclock
Extra Tip: Πολλοί οργανωτές τσάντας διαθέτουν α) ειδικό κορδόνι με γάντζο για να κρεμάτε τα κλειδιά σας και β) φωτάκι για όταν ψάχνεις στο σκοτάδι.

Είστε έτοιμες! Τώρα μπορείτε να βρείτε εύκολα τα πράγματά σας και ακόμα καλύτερα να αλλάξετε εύκολα μία τσάντα