Το Κλειδί για να Βρεις την Ευτυχία στο Γάμο σου!

Σύμφωνα τα στατιστικά το 34%  περίπου των γάμων καταλήγουν σε διαζύγιο. Με τέτοια υψηλά ποσοστά είναι κατανοητό γιατί ο καθένας μας είναι συνεχώς στο κυνήγι για μια υγιή σχέση. Είναι σαφές ότι όλοι όσοι είμαστε ελεύθεροι ψάχνουμε για τον τέλειο σύντροφο για να ζήσουμε την απόλυτη ευτυχία. Τι γίνεται όμως όταν το βρούμε? Θα καταλήξουμε στα σκαλιά της εκκλησιάς ζώντας την απόλυτη ευτυχία και θεωρώντας ότι έτσι θα είναι για πάντα και ύστερα ο συμβουλος γαμου γίνεται ο πιο κοντινός μας φίλος. Και φυσικά μπορεί ένας συμβουλος γαμου να μας βοηθήσει, αλλά όχι με το αζημίωτο.

Το θέμα όμως είναι να μην φτάσετε σε αυτό το σημείο, παλέψτε εξαρχής για να βρείτε την ευτυχία συμβουλος γαμου
στο γάμο σας. Δυστυχώς τίποτα δεν δίνεται απλόχερα, Θα πρέπει να προσπαθήσετε πολύ για να χτίσετε μία γερή σχέση αγάπης με το ταίρι σας. Δείτε μερικές συμβουλές για να διασφαλίσετε έναν υγιή γάμο.


Καλοσύνη και γενναιοδωρία

Ένα πρόσφατο άρθρο αποκάλυψε ότι οι επιτυχημένες σχέσεις στηρίζονται σε μόλις δύο πράγματα: την καλοσύνη και γενναιοδωρία. Η καλοσύνη και γενναιοδωρία είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι της οποιασδήποτε σχέσης, τι πιο αληθινό από το να μοιράζεστε πράγματα. Επιπλέον σκεφτείτε ότι δεν γνωρίζουμε καμία σχέση η οποία μπορεί να αντέξει στον εγωισμό.

Επικοινωνία
Όλοι κάναμε και θα εξακολουθούμε να κάνουμε πολλά λάθη στο γάμο, ας είμαστε ρεαλιστές, πάντα θα κάνουμε γιατί είναι ανθρώπινο. Όταν όμως οι σύζυγοι επικοινωνούν αναποτελεσματικά και δεν εκφράζουν τις πραγματικές ανησυχίες, είτε από φόβο,είτε από εγωισμό, οι καυγάδες μπορεί να οδηγήσουν σε τέλμα. Μην θάβετε τα ζητήματα που σας απασχολούν, μιλήστε με το ταίρι σας. Η αληθινή επικοινώνία θα αυξήσει τη δύναμη της σχέσης σας.

Βάλτε στόχους
Συζητήστε τα πράγματα που θέλετε να κάνετε μαζί και μοιραστείτε τα όνειρα σας. Τα όμορφα όνειρα και οι στόχοι θα σας δώσουν κίνητρο για να προγραμματίσετε μαζί τη ζωή σας! Αν δεν έχετε ένα σχέδιο ή το ίδιο όραμα δεν θα λειτουργήσετε ποτέ σαν ομάδα.