Λεπτά Μαλλιά: Ποιο Κούρεμα θα τα Αναδείξει Τέλεια;

Τα λεπτά Μαλλιά απασχολούν την Πλειοψηφία των Γυναικών.

Μας αρέσουν τα πυκνά μαλλιά γιατί φαίνονται πλούσια και μπορούμε να τα κάνουμε ότι θέλουμε ενώ αντιθέτως τα λεπτά φαίνονται λίγα και υστερούν στο στυλ. Όμως στις περισσότερες περιπτώσεις δε μας φταίνε τα μαλλιά μας που είναι λεπτά ή λίγα αλλά το κούρεμα που έχουμε επιλέξει μαζί με τον κομμωτή μας. Τα λεπτά μαλλιά θέλουν το δικό τους κούρεμα, ειδικό κουρεμα για λεπτα μαλλια, αυτό πρέπει να γίνει κανόνας. Αν τα λεπτά μαλλιά κουρευτούν σωστά, τότε δεν υστερούν σε τίποτα, μπορούν να φαίνονται πυκνότερα και να τους δώσεις το τέλειο styling που ταιριάζει στη φιλοσοφία σου.
Ποιο όμως είναι το κατάλληλο κουρεμα για λεπτα μαλλιά; Θα πούμε κάτι συγκεκριμένο που είναι κατάλληλο για την εποχή, για τη μόδα, γιατί όπως ξέρεις ήδη, η μόδα των μαλλιών αλλάζει σταδιακά. Το κατάλληλο κουρεμα για λεπτα μαλλια λοιπόν είναι το ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΦΙΛΑΡΙΣΤΟ. Μην το φοβηθείς καθώς πολλές celebrities με λεπτά μαλλιά το έχουν είδη εφαρμόσει και πλέον είναι από τα top hair trends της σεζόν 2016.

Τα γεωμετρικά ή έντονα κουρέματα αναδεικνύονται άψογα σε λεπτά και μεσαίου μήκους μαλλιά.

Αυτό γιατί τα μαλλιά στο ύψος του ώμου αφήνουν περιθώριο για διαφορετικά styling, όπως για παράδειγμα διάφορους πειραματισμούς με αφέλειες ή κυματισμούς. Θα πρέπει να αποφύγετε τις ουρές του φιλαρίσματος ή τα κουρέματα που αφήνουν ιδιαίτερα λεπτές άκρες γιατί αυτό καταστρέφει την εμφάνισή σας. Ένα απλό μονοκόματο κόψιμο στις άκρες τους, με τα μαλλιά σας να είναι όλα στο ίδιο μήκος, βοηθάει το mid-length look ώστε να φαίνεται γεμάτο, πλούσιο σε όγκο και πάντα περιποιημένο.
Style tip: Οι ελαφρείς κυματισμοί δημιουργούν περισσότερο όγκο και δίνουν ένα σικ αποτέλεσμα! Δοκίμασε το

Styling & Κουρεμα για Λεπτα Μαλλια σε Μακρυ Καρε

κουρεμα για λεπτα μαλλια
Karlie Kloss 2016
κουρεμα για λεπτα μαλλια
Κατάλληλο Κούρεμα για Λεπτά Μαλλιά σε Μεσαίο Μήκος – Μακρύ καρέ με Φράντζα ή απαλούς Κυματισμούς
κουρεμα για λεπτα μαλλια
Κατάλληλο Κούρεμα για Λεπτά Μαλλιά σε Μεσαίο Μήκος – Μακρύ καρέ με Beach Waves