Ρουζ Αποχρωσεις – Ποια Ταιριάζει στην Επιδερμίδα μου

Το ρουζ είναι ένα βασικό προιόν μακιγιάζ κυρίως αν χρησιμοποιούμε συχνα Make up. Τα make up προκειμένου να προσφέρουν τέλεια κάλυψη μπορούν να χλωμιάσουν το πρόσωπό μας και να χαθεί η φυσική ροδαλή του όψη. Το ρουζ είναι αυτό που θα δημιουργήσει τεχνητά ένα φυσικό αποτέλεσμα ώστε το πρόσωπο να φαίνεται υγιές με όμορφα νεανικά μάγουλα.

Θα πρέπει όμως πριν αγοράσετε ένα ρουζ να ξέρετε το χρώμα που ταιριάζει με τον δικό σας τόνο δέρματος. Δείτε όλα τα χρώματα ρουζ και ανακαλύψτε σε ποιες επιδερμίδες ταιριάζει το καθένα.

ΡΟΥΖ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

ΡΟΥΖ ΓΙΑ ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ:

Ροζ ρουζ: Είναι ιδανικό για τις ανοιχτοχρωμες επιδερμιδες και τους απαλούς τόνους του δέρματος, όπως τα λευκά δέρματα ή τα πιο χλωμά. Ένα τέτοιο χρώμα ρουζ θα δώσει στο πρόσωπο σας μία υγιή όψη.

ΡΟΥΖ ΓΙΑ ΜΕΣΑΙΟΥ ΤΟΝΟΥ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ

Πορτοκαλί ρουζ: Τα ρουζ σε πορτοκαλί, ροδακινί και κοραλί αποχρώσεις είναι ιδανικά για μεσαίου τόνους δέρματος.

ρουζ-αποχρωσεις-imageΡΟΥΖ ΓΙΑ ΣΤΑΡΕΝΙΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ

Κερασί ρουζ: Εάν έχετε ένα μαυρισμένο ή σταρένιο τόνο δέρματος, επιλέξτε βαθιά χρώματα όπως του βατόμουρου, του κερασιού ή του τριαντάφυλλου. Αυτά τα χρώματα που σε λίγες γυναίκες ταιριάζουν, θεωρώ πως είναι τα πιο ωραία. Αποφύγετε τα ρουζ με ασημί λάμψη.

ΡΟΥΖ ΓΙΑ ΣΚΟΥΡΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ

Καφέ ρουζ: Για τα πολύ σκούρα δέρματα, τα γήινα καφέ ρουζ, τα κόκκινα σε κεραμιδί τόνους, αλλά και τα χρώματα του χαλκού είναι τα καλύτερα. Παίξτε με ένα τολμηρό κόκκινο ρουζ, ή ένα βαθύ χάλκινο και θα με θυμηθείτε

Tip: Τσιμπήστε τα μαγουλά σας για να δείτε το φυσικό χρώμα που εμφανίζεται. Με βάση αυτό, θα αγοράσετε το ρουζ που είναι για το δικό σας τόνο δέρματος.