Μαλλια 2017: 7 Κορυφαία HairTrends του Χειμώνα

Ποιες είναι οι σημαντικότερες τάσεις για τα μαλλια 2017 του χειμώνα και ποιες τελικά θα δούμε περισσότερο φορεμένες; Σίγουρα αυτή η ερώτηση βασανίζει πολλές από μας που αγαπάμε και ακολουθούμε πιστά τη μόδα. Τα συμπεράσματα δικά σας λοιπόν αρκεί να μελετήσετε εδώ όλες τις τάσεις των μαλλιών για το φθινόπωρο/χειμώνα 2017 και στη συνέχεια να τις συγκρίνετε και με αυτές τις 7 κορυφαίες που μιλούν από μόνες τους.

Οι τάσεις για τα μαλλια 2017 όπως θα δείτε ακολουθούν τη φυσική εμφάνιση και τα πιασμένα μαλλιά κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη, ειδικά για σας που αθλήστε. Βέβαια το πόσο απλά είναι τα φετινά χτενίσματα είναι σχετικό, πόσο διαφορετική μπορεί να δείξει μία χαμηλή αλογοουρά με πανέμορφα αξεσουάρ για τα μαλλιά;

Μην ξεχνάτε πως ότι χτένισμα και αν κάνετε η περιποίηση των μαλλιών είναι το νούμερο ΈΝΑ. Βεβαιωθείτε πως τα μαλλιά σας είναι καλά προστατευμένα – από το χειμώνα, τους ανέμους και το κρύο.. Τώρα αφιερώστε λίγο χρόνο για να δείτε τις καλύτερες χειμερινές τάσεις στα μαλλια 2017.

7 Top Τάσεις στα Μαλλια 2017

 

#1 Ψηλοί Κότσοι (High top knots)

μαλλια 2017-image7-womanoclock

Αγαπημένο μου χτένισμα είναι αυτοί οι ψηλοί ακατάστατοι κότσοι και δεν φαντάζεστε πόσο πολύ χαίρομαι που είναι στις top τάσεις της μόδας. Μία άλλη παραλλαγή τους που επίσης λατρεύω είναι τα Μισά Πιασμένα Μαλλια “Κεφτεδακια” Το Απόλυτο Νεανικό Look – TAKE A LOOK!

που μπορώ και

#2 Χαμηλή Αλογοουρά( Low ponytail)

μαλλια 2017-image2-womanoclock

#3 French twist

μαλλια 2017-image5-womanoclock

#4 Πλεξούδες(Braids)

μαλλια-2017-image3-womanoclock

#5  Unicorn braids Μαλλια 2017

μαλλια 2017-image-womanoclockΑν πέρυσι δόθηκε έμφαση σε όλων των ειδών πλεξούδες, φέτος έχουν την τιμητική του οι unicorn braids η αλλιώς πλεξούδες μονόκεροι – η οποία αναφέρεται σε μια ενιαία μίνι γαλλική κοτσίδα στο πάνω μέρος του κεφαλιού.

#6 Extra Όγκος

μαλλια-2017-image4-womanoclock

#7 Retro finger waves

μαλλια-2017-image6-womanoclock