Μισά Πιασμένα Μαλλια “Κεφτεδακια” Το Απόλυτο Νεανικό Look

Δεν χρειάζεται να είστε εξπέρ για να κάνετε αυτό το πιάσιμο στα μαλλιά.  Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα λαστιχάκι για να κρατήσετε τα μαλλια κεφτεδακια στη θέση τους. Λοιπόν αν ρωτάτε τη γνώμη μου, τα μαλλια κεφτεδακια χωρίς αμφιβολία είναι το απόλυτο νεανικό χτένισμα, διότι υπάρχει στο κόσμο της μόδας εδώ και πάρα πολύ καιρό. Απ’ότι φαίνεται και αυτήν την σεζόν κορυφαίοι σχεδιαστές διάλεξαν αυτό το χτένισμα για τα μοντέλα τους.

Υιοθετήστε το καλύτερα, όταν τα μαλλιά σας είναι λίγο απεριποίητα ή σγουρά – βεβαιωθείτε ότι έχετε πετύχει ένα επιμελώς ατημέλητο ακατάστατο κεφτεδάκι στα μαλλιά χωρίς να φαίνεται τυποποιημένο. Λίγη λακ για να διαρκέσει και είστε έτοιμες.. Ιδανικό για τα street style look σας, χαρίζει στυλ και δίνει νεανική όψη στο πρόσωπό σας.

Ιδέες για Chic & Sporty Χτενίσματα Μαλλιών για το Γυμναστήριο

Αφήστε τα μαλλιά σας κάτω και πιάστε τα μισά ή μόνο τα πάνω-πάνω. Στρίψτε τα και τυλίξτε τα κάπως ακανόνιστα και δημιουργήστε ένα μικρό κεφτεδάκι στην κορυφή του κεφαλιού σας που να έχει ακανόνιστο σχήμα. Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες και πάρτε μερικές ιδέες για το πόσα διαφορετικά πιασίματα μπορείτε να κάνετε στα μαλλιά σας.

ΜΑΛΛΙΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ

μαλλια κεφτεδακια-image2-womanoclock

μαλλια κεφτεδακια-image3-womanoclock

μαλλια κεφτεδακια-image4-womanoclock

μαλλια κεφτεδακια-image5-womanoclock

χτενισμα-μισα-κεφτεδακια-image-womanoclock