Πως να Κάνω τα Μαλλιά μου Μπούκλες 9 Διαφορετικά Στυλ (Pics+Videos)

Πως να κάνω τα μαλλιά μου μπούκλες; Αλλά τι μπούκλες; Ιδού η απορία… Γιατί ως γνωστόν κορίτσια υπάρχουν πολλών ειδών μπούκλες, που θα αναλύσουμε σε αυτό το άρθρο. Κάθε μπούκλα δίνει ένα διαφορετικό αποτέλεσμα και ανάλογα το σχήμα του προσώπου μας σε κάθε μία μπορεί να δώσει διαφορετικό στυλ. Αλλά αυτό που χρειαζόμαστε επειγόντως, είναι έναν οδηγό που θα μας δείξει τον τρόπο να πετύχουμε κάθε είδους μπούκλα.

Θα χρειαστείτε κάποια εργαλεία πριν ξεκινήσετε. Θα προσπαθήσω να μη σας μπερδέψω με διαφορετικά μεγέθη σε σίδερα μαλλιών, θα περιοριστούμε στο σίδερο για μπούκλες και στην πρέσα μαλλιών. Σήμερα θα ασχοληθούμε περισσότερο με την τεχνική για κάθε μπούκλα και σε άλλο άρθρο θα αναφερθούμε και στα διαφορετικά στυλ και μεγέθη σίδερων για το που χρησιμοποιούμε το κάθενα.

Πως να κάνω τα μαλλιά μου μπούκλες

Εξασκηθείτε σε εννιά διαφορετικά στυλ και σίγουρα κάποιο από αυτά θα σας ταιριάξει γάντι. Σφιχτές και χαλαρές μπούκλες, σπιράλ και πιο ελεύθερες, ανέμελα κυματιστά ή Boho waves και φυσικά δεν ξεχνάμε και τις μπούκλες από προηγούμενες δεκαετίες που άφησαν ιστορία, Vang και vintage.

 

Σφιχτές μπούκλες

πως να κάνω τα μαλλιά μου μπούκλες-1

 

Χαλαρές μπούκλες

πως να κάνω τα μαλλιά μου μπούκλες-6

 

Σπιράλ μπούκλες

πως να κάνω τα μαλλιά μου μπούκλες-3

 

Κυματιστές μπούκλες

πως να κάνω τα μαλλιά μου μπούκλες-2

 

 Vang Μπούκλες

Vintage Μπούκλες

Mermaid Μπούκλες

πως να κάνω τα μαλλιά μου μπούκλες-4

 

Ελεύθερες Μπούκλες

πως να κάνω τα μαλλιά μου μπούκλες-5

 

Μόνο στο κάτω μέρος Μπούκλες

πως να κάνω τα μαλλιά μου μπούκλες

 

Χτενισματα με Μπουκλες Wavy, Χαλαρές, Φυσικές, Vintage