Eclipting: η νέα Τεχνική Βαφής Μαλλιών που κάνει Θραύση

Eclipting: η μόδα στη βαφή των μαλλιών - womanoclock

Αυτές οι νέες τεχνικές για τα μαλλιά είναι που μας μαγεύουν εμάς. Ο λόγος γίνεται τώρα για το eclipting, τη νέα μόδα στη βαφή μαλλιών που κάνει θραύση στα κομμωτήρια του εξωτερικού! Ήρθε σαν μια πιο εξελιγμένη τεχνική που θα αντικαταστήσει το ombre. Ενώ το ombre δείχνει ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα, το eclipting θα καταλάβεις ότι δίνει τις απαραίτητες αντιθέσεις για να βελτιώσει την όψη του προσώπου και να αναδείξει τα χαρακτηριστικά του.

Τι είναι η τεχνική μαλλιών Eclipting

Το eclipting είναι μια τεχνική βαφής μαλλιών που είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Πως; με διαφορετικές τοποθετήσεις της σκιάς και τους φωτός ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου. Είναι κάτι σαν το contouring στο μακιγιάζ και φυσικά είναι παρόμοια με την τεχνική βαφής μαλλιών “strobing” που έχουμε δει εδώ.

Eclipting: η μόδα στη βαφή των μαλλιών - womanoclockΗ νέα αυτή τεχνική φωτίζει διάφορες οπτικές του χτενίσματός σας με τη χρήση χρωμάτων που κάνουν αντίθεση έτσι ώστε να ατονίσει ή να αναδείξει τα χαρακτηριστικά του κάθε προσώπου- αυτό σημαίνει ότι το eclipting style για κάθε γυναίκα είναι διαφορετικό.

Για το επιθυμητό αποτέλεσμα με την τεχνική του eclipting λαμβάνονται υπόψη το χρώμα της επιδερμίδας σας και των ματιών σας, το σχήμα προσώπου και το κούρεμα. Όπως και με την τεχνική contouring στο μακιγιάζ, το αποτέλεσμα της βαφής των μαλλιών μπορεί να έχει πολλές εκδοχές: μπορεί να δείχνει πιο λεπτό το πρόσωπό σας, να τονίσει τα μάτια σας ή να καλύψει ένα πηγούνι που προεξέχει περισσότερο από το κανονικό. Και όλα αυτά γίνονται με το χρώμα που σας ταιριάζει καλύτερα το οποίο παίζει με το φως και τη σκιά. Τι λες; μήπως να το δοκιμάσεις;

Eclipting: η μόδα στη βαφή των μαλλιών - womanoclock

Πως γίνεται η βαφή μαλλιών Eclipting

Αυτή η συγκεκριμένη τεχνική προσθέτει φως και σκιά στις αποχρώσεις που σου ταιριάζουν πάνω σε ολόκληρα τμήματα των μαλλιών και όχι απαραίτητα σε λεπτές τούφες όπως οι ανταύγειες. Εφαρμόζεται σε όλα τα μήκη και η μόδα στη βαφή των μαλλιών με eclipting για την άνοιξη/καλοκαίρι 2017 έχει πολλές αποχρώσεις: από βιολετί, πράσινο σε συνδυασμό με σκούρο, χάλκινο, κόκκινο και τα φυσικά χρώματα του ξανθού/καστανού.

Eclipting: η μόδα στη βαφή των μαλλιών άνοιξη/καλοκαίρι 2017 - womanoclock
The mid America Show

Δες και το βίντεο για να καταλάβεις περισσότερα