Κίτρινα Νύχια; Δες πως να τα Ξεφορτωθείς

Τα κίτρινα νύχια συνήθως είναι το αποτέλεσμα της συχνής χρήσης βερνικιού με έντονο χρώμα όπως το κόκκινο, καφέ και του καπνίσματος που μπορεί να προκαλέσει σε ορισμένα δάχτυλα πολύ έντονο κιτρίνισμα στα νύχια. Πάμε να δούμε μερικά tips για να απαλλαγείτε από το κιτρίνισμα των νυχιών.

Κίτρινα νύχια; Πως να τα ξεφορτωθείς

Bήμα 1: πριν από κάθε εφαρμογή βερνικιού, χρησιμοποιήστε μια βάση για να μην περάσει το χρώμα και χρωματιστούν τα νύχια σας.

Bήμα 2: Αν τα νύχια σας είναι κιτρινισμένα είτε εξαιτίας του βερνικιού είτε του τσιγάρου, τρίψτε τα ελαφρώς με το buffer για να αφαιρέσετε το πάνω στρώμα. Αυτό το βήμα μπορείτε να το συνδυάσετε με το βήμα 3 για να έχετε εμφανή αποτελέσματα.

Βήμα 3: Το λεμόνι είναι ένα φυσικό λευκαντικό και μπορεί να καθαρίσει τις κιτρινίλες από τα νύχια σας. Γεμίστε ένα μπολ μέχρι τη μέση με φρέσκο χυμό λεμονιού και βουτήξτε για 10 έως 15 λεπτά. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε μια μαλακή οδοντόβουρτσα για να τρίψετε.

Εναλλακτικά χρησιμοποιήστε μαγειρική σόδα που έχει λευκαντικές ιδιότητες. Ανακατέψτε λίγη μαγειρική σόδα και χυμό λεμονιού σε ένα μικρό μπολ και εφαρμόστε το μείγμα στα νύχια σας. Αφήστε το 3-4 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.