Πώς να Διορθώσετε τα Κατεστραμμένα Νύχια σας

Εδώ η επιθυμία σας γίνεται πραγματικότητα, μαζί θα δούμε τους τρόπους ώστε να διορθώσετε τα κατεστραμμένα νύχια σας. Αν τα νύχια σας έχουν την τάση να σπάνε, να ξεφλουδίζουν ή να κιτρινίζουν με τις συμβουλέςμας και λίγη πειθαρχία, τα κατεστραμμένα νύχια σας σύντομα θα είναι μια μακρινή ανάμνηση!

Ενισχύστε περισσότερο τα νύχια σας με τη σωστή διατροφή. Φαγητά ή συμπληρώματα πλούσια σε βιταμίνη Β5, Β6, Β8. θα κάνει λιγότερο εύθραυστα τα νύχια σας.

Πώς να διορθώσετε τα κατεστραμμένα νύχια

Βήμα 1: Για να αποφύγετε την καθημερινή φθορά στα νύχια, πρέπει να πάρετε κάποιες προφυλάξεις, πχ: όταν βουτάτε τα χέρια σας σε απορρυπαντικά ή όταν πλένετε, θα πρέπει να φοράτε γάντια.

Βήμα 2: Για να αποφύγετε να τα επιβαρύνετε με χρωστικά και χημικά, εφαρμόστε βάση πριν από το βερνίκι νυχιών σας και χρησιμοποιήστε ξεβαφτικό χωρίς ασετόν που δεν αφυδατώνει τα νύχια.

Βήμα 3: Τέλος, χρησιμοποιήστε μια θρεπτική κρέμα τακτικά για να προστατεύσει τα χέρια και τα νύχια σας. Εάν, παρόλα αυτά τα τα νύχια σας εξακολουθούν να έχουν πρόβλημα, κάντε την εβδομαδιαία θεραπεία με ελαιόλαδο που θα δείτε εδώ!

Αν τα νύχια σας είναι ταλαιπωρημένα, αποφύγετε την τοποθέτηση τεχνητών νυχιών ή οτιδήποτε θα τα αποδυναμώσει περαιτέρω.