Elegant Διακόσμηση Χριστουγέννων με Μαύρο, Γκρι & Rosegold

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και η διακόσμηση του σπιτιού μας είναι κάτι που μας απασχολεί. Τα πιο συνηθισμένα χρώματα στη διακόσμηση Χριστουγέννων είναι το κόκκινο, πράσινο, λευκό και μπλε που είναι συνυφασμένα με τις γιορτές.

Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που δεν θέλουμε κάποιο από αυτά τα χρώματα, είτε γιατί βαρεθήκαμε και θέλουμε μία αλλαγή, είτε γιατί το γούστο μας είναι πιο λιτό και προτιμάμε τη μονοχρωματική διακόσμηση, είτε γιατί δεν το επιτρέπει το στυλ του σπιτιού μας και χρειαζόμαστε κάτι πιο εκλεπτυσμένο.

Χριστουγεννιατικα Δεντρα 5+1 διαφορετικά στυλ

Σκοπός αυτού του άρθρο είναι να θα βρείτε πανέμορφες ιδέες στη διακόσμηση Χριστουγέννων, που συνδυάζουν το μοντέρνο με το elegant, το σύγχρονο με το minimal και την κομψότητα με την πολυτέλεια.

Για να πετύχετε κάτι τέτοιο θα χρειαστείτε τρία βασικά χρώματα, μεμονωμένα ή σε συνδυασμό, το μαύρο, το γκρι και το rosegold (προτείνεται το λευκό και το χρυσό σαν συνοδευτικό). Αν αυτό είναι που θέλετε για τα φετινά Χριστούγεννα, τότε δείτε πολύ προσεκτικά τις παρακάτω εικόνες για να πάρετε ιδέες.

 Διακόσμηση Χριστουγέννων με Rose gold

rosegold χριστουγεννιάτικα στολίδιαrosegold χριστουγεννιάτικα στολίδια rosegold χριστουγεννιάτικα στολίδια

Το Rosegold είναι ένα χρώμα που τον τελευταίο καιρό έχει καθιερωθεί στο χώρο της διακόσμησης και όχι μόνο και συναγωνίζεται άλλα πολύ βασικά χρώματα. Στο εμπόριο θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε Χριστουγεννιάτικα στολίδια που θα σας βοηθήσουν να κάνετε μία ξεχωριστή διακόσμηση.

Μαύρο

 μοντερνα διακόσμηση Χριστουγέννων μοντερνα διακόσμηση Χριστουγέννωνelegant διακόσμηση Χριστουγέννων μοντερνα διακόσμηση Χριστουγέννων

Γκρι, Ασημί, αντικέ

elegant διακόσμηση Χριστουγέννων

Χριστούγεννα 2018. Οι Τάσεις στη Φετινή Διακόσμηση του Σπιτιού σας