Υπέροχα γιορτινά μακιγιάζ – Βρες αυτό που σου ταιριάζει

Όλες οι γυναίκες θέλουν τις μέρες των γιορτών και ιδιαίτερα στο ρεβεγιόν να κάνουν μια εντυπωσιακή εμφάνιση που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα. Το εορταστικό makeup λοιπόν που θα επιλέξετε θα πρέπει να είναι τέλειο και εκθαμβωτικό.

Μάτια γιορτινά, με ματ ή μεταλλικές σκιές, είτε με μια δόση glitter για πιο glamorous εμφανίσεις. Αυτές είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που μπορείτε να κάνετε για το γιορτινό μακιγιάζ σας.

Αναζητήστε λοιπόν το ιδανικό εορταστικό μακιγιάζ ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών και των ματιών σας.

Και μην ξεχάσετε να λάβετε υπόψιν και το σύνολο που έχετε επιλέξει να φορέσετε στο ρεβεγιόν.

Υπέροχες προτάσεις για γιορτινό μακιγιάζ:

Το no makeup μακιγιάζ αποτελεί μια από τις κορυφαίες τάσεις για φέτος. Όπως ισχύει και τα τελευταία χρόνια γενικότερα. Επομένως, δεν θα μπορούσε να μην είναι μια από τις top επιλογές για το μακιγιάζ του ρεβεγιόν και γενικότερα των γιορτών. Σκιές σε γήινες και nude αποχρώσεις κάνουν τα μάτια εκθαμβωτικά αναδεικνύοντας την φυσική ομορφιά ενός προσώπου. Και αφού αναφερόμαστε σε γιορτινό μακιγιάζ, η γραμμή του eyeliner μπορεί να κάνει το φυσικό μακιγιάζ σας ακόμη πιο εντυπωσιακό. Δοκιμάστε λοιπόν ένα winged eyemakeup σε συνδυασμό με μπεζ, ροζ απαλές, σαμπανιζέ ή χρυσές αποχρώσεις σκιών στα μάτια και κάντε την εμφάνιση σας άκρως σαγηνευτική.

Στα χείλη αν θέλετε μπορείτε να διατηρήσετε το no makeup μακιγιάζ εφαρμόζοντας ένα nude κραγιόν. Εναλλακτικά, μπορείτε να το απογειώσετε με κόκκινα χείλη που είναι must για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Υπέροχη ιδέα αποτελεί επίσης και το maroon κραγιόν, το οποίο σε συνδυασμό με απαλό μακιγιάζ ματιών αποτελεί κορυφαία τάση για την εποχή. Ωστόσο, αν θέλετε κάτι διαφορετικό, μπορείτε να φορέσετε σοκολατί, burgundy και μωβ αποχρώσεις στα χείλη.

Τέλος, μια ενδιαφέρουσα ιδέα για εντυπωσιακό εορταστικό μακιγιάζ είναι και τα smokey eyes. Έντονα ή απαλά, τα smokey eyes αποτελούν μια από τις πιο συνηθισμένες επιλογές των γυναικών για το μακιγιάζ του ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ακολουθούν 25 υπέροχες προτάσεις για εντυπωσιακό γιορτινό μακιγιάζ. Δείτε τη συλλογή και πάρτε ιδέες!