Τα πιο γλυκά πουλόβερ για τις γιορτές & πού θα τα βρεις

Δεν υπάρχει πιο «γλυκό» ρούχο για τις γιορτές από τα χοντρά και ζεστά πλεκτά πουλόβερ με τα ζακάρ μοτίβα, τα σχέδια στα κόκκινα και πράσινα χρώματα των Χριστουγέννων, αλλά και τα έξυπνα σλόγκαν. Τα «Christmas jumpers» είναι μία ολόκληρη κατηγορία ρούχων στα περισσότερα economy brands και είναι και ενδυματολογικό «must» για τη μέρα της 25ης Δεκεμβρίου.

Διάλεξε από τα παρακάτω πιο στυλάτα και cozy κομμάτια της αγοράς, το δικό σου αγαπημένο, και δοκίμασε να το φορέσεις στις γιορτές (αλλά και όλο τον υπόλοιπο χειμώνα) με ένα άνετο, baggy jean, με leggings, ακόμα και με πλισέ mini φούστα για ένα πιο girly, preppy look.

Mπορεί αυτές οι μέρες να είναι ό,τι πρέπει για να βγάλουμε στην επιφάνεια τον glam εαυτό μας, να βγούμε έξω και να φορέσουμε πολυτελή υφάσματα, παγιέτες και γούνες, αλλά από την άλλη είναι και μίας πρώτης τάξεως αφορμή να περάσουμε χρόνο μέσα στο σπίτι με τους δικούς μας ανθρώπους… και δεν υπάρχει πιο στυλάτος τρόπος να το κάνουμε από το να φορέσουμε ένα Χριστουγεννιάτικο πουλόβερ.

Mε σχέδιο στο λάστιχο και στα μανίκια, American Eagle Outfitters

Kόκκινο με σλόγκαν «Let’s make out», Αsos.com

 

 

Mε κόκκινα και γκρι σχέδια, Attr@ttivo

 

Mε σκυλάκι, Forever 21

 

Mε patches, Fullah Sugah

 

Mε σχέδιο στο ντεκολτέ και στρογγυλή λαιμόκοψη, Funky Buddha

 

Mε γατούλα, H&M

Καπιτονέ με πλεξούδες, La Stampa

 

Mε κατεστραμμένες λεπτομέρειες, Pink Woman

 

Nude πουλόβερ, Staff Jeans

 

Mε ματάκια, Toi-moi

 

Mε σλόγκαν «Let it snow», Pull&Bear