Πλαστική αιδοίου και σύσφιξη κόλπου – Αναζωογόνηση της ερωτικής ζωής με τεχνική Laser

Η κολπική αναζωογόνηση είναι από τις πιο δημοφιλείς πλαστικές επεμβάσεις

Ένας φυσιολογικός τοκετός αλλά και η εμμηνόπαυση σε συνδυασμό με την προχωρημένη ηλικία είναι παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν την «ύγρανση» του κόλπου, χαλαρώνοντάς τον παράλληλα.

Άμεσο αντίκτυπο αυτής της κατάστασης είναι η μείωση της σεξουαλικής απόλαυσης σε μία ηλικία που η γυναίκα ακόμα νιώθει νέα και θέλει να έχει υγιή ερωτική ζωή.

Στις μέρες μας υπάρχει ανώδυνη θεραπεία και μάλιστα γνωρίζει ευρεία αποδοχή. Μιλάμε για την πλαστική τοιχωμάτων κόλπου με χρήση Laser και την σύσφιξη κόλπου με παρόμοιες τεχνικές.

Ελαχιστοποιήστε την απόσταση με τον σύντροφό σας

Απολαύστε και πάλι τις ερωτικές στιγμές με τον σύντροφό σας. Η χαλάρωση κόλπου είναι πολύ λογικό να απασχολεί και εσάς, αφού όπως έχει βρεθεί απασχολεί χιλιάδες γυναίκες, ειδικά στην εμμηνόπαυση ή μετά τη γέννα που η γυναίκα έχει μπροστά της πολλά χρόνια ενεργής σεξουαλικής ζωής. Η νέα μέθοδος πλαστικής κόλπου αποκαθιστά την χαλάρωση και επιτρέπει στο εξής την διείσδυση όπως ήταν παλιά.

Συνοψίζοντας θα λέγαμε ότι οι γυναίκες που παρατηρούν χαλάρωση στο κόλπο είναι εκείνες που είχαν μία πολύωρη γέννα ή πολλούς τοκετούς, εκείνες που έχουν πλέον χαμηλά οιστρογόνα και εκείνες που έχουν βγει από την εμμηνόπαυση. Τέλος, μπορεί το πρόβλημα να το έχει και μία γυναίκα που από την γέννησή της είχε προδιάθεση για χαλάρωση.

Κάντε το μεγάλο βήμα και ανανεωθείτε!

Η θεραπεία για την σύσφιξη κόλπου με laser είναι ανώδυνη και η διαδικασία είναι εύκολη για την ασθενή. Η ενέργεια που απελευθερώνεται από το laser απορροφάται από τους ινοβλάστες και με αυτόν τον τρόπο διεγείρεται η παραγωγή κολλαγόνου, της «βασικής δομής» ενός σφριγηλού δέρματος.

Η δημιουργία νέων ινών κολλαγόνου επιτυγχάνεται εύκολα και η εσωτερική ανανέωση είναι πλέον επιτυχής!

Βασικά πλεονεκτήματα:

  • Σχεδόν ανώδυνη θεραπεία
  • Δεν απαιτεί ανάρρωση
  • Η γυναίκα επιστρέφει στην καθημερινότητά της άμεσα
  • Η διαφορά στην αίσθηση της ερωτικής απόλαυσης είναι άμεσα αισθητή

Εσείς τι θα κάνετε για την χαλάρωση κόλπου; Δείτε από εδώ όλες τις πληροφορίες για πλαστική αιδοίου και σύσφιξη κόλπου με τεχνικές laser από κορυφαίο γυναικολόγο.