Λευκαντική Κρέμα Νύχτας. Η λύση στο πρόβλημα των πανάδων.

Αγαπητές αναγνώστριες, οι πανάδες και οι δυσχρωμίες είναι από τα συχνότερα προβλήματα που εμφανίζονται το καλοκαίρι στο πρόσωπο και το σώμα.
Βασικά αίτια για την εμφάνισή τους είναι: Η υψηλή και παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο, ορμονικοί παράγοντες (εγκυμοσύνη, εμμηνόπαυση, αντισυλληπτικά), περιβαλλοντικοί λόγοι, καλλυντικά με χημικά και επιπρόσθετα αρώματα, στρες.

Η αντιμετώπιση τους δεν συνηθίζεται να είναι άμεσα αποτελεσματική, όμως με υπομονή, επιμονή και σωστή περιποίηση θα δώσουμε την λύση στο πρόβλημα των πανάδων.
Ένας τρόπος αντιμετώπισης των δυσχρωμιών είναι οι λευκαντικές θεραπείες προσώπου οι οποίες έχουν ως απώτερο σκοπό την ανανέωση του δέρματος μειώνοντας έτσι την εμφάνιση τους στο επιφανειακό στρώμα της επιδερμίδας.
Θεραπείες οι οποίες επισημαίνονται για την εξάλειψη των πανάδων είναι :

1η Η θεραπεία με Βιταμίνη C : Ενισχύει την άμυνα του δέρματος απέναντι στις ηλιακές ακτινοβολίες και κρατάει την υγρασία του δέρματος η οποία είναι σημαντική για την προστασία του δέρματος.

2η Θεραπεία με λευκαντικές κρέμες προσώπου: Επαναφέρουν την λάμψη και την φωτεινότητα του δέρματος καθώς ρυθμίζουν τις λειτουργίες σύνθεσης της μελανίνης.

3η Θεραπεία με οξέα φρούτα: Η θεραπεία με οξέα φρούτων συνίσταται συχνά στον κλάδο της Αισθητικής για δέρματα που υποφέρουν από τις πανάδες . Η θεραπεία πρόκειται για οργανικές μη τοξικές ουσίες που προέρχονται από τα φρούτα όπως μας προδίδει και η ονομασία της. Σκοπός της θεραπείας είναι η βαθύτερη διείσδυση στο δέρμα και συγκεκριμένα στη βασική στοιβάδα του δέρματος. Δρώντας έτσι πιο γρήγορα οι ουσίες προσπαθώντας να δώσει άμεση λύση στο πρόβλημα των πανάδων

Λευκαντική Κρέμα Νύχτας

Η La Vie Naturelle σας συνιστά τη θαυματουργή λευκαντική κρέμα Νύχτας. Οι κρέμες νύχτας θεωρούνται τα πιο σημαντικά προϊόντα. Τη νύχτα το δέρμα αναπλάθεται, ανανεώνεται, ο ρυθμός πολλαπλασιασμού των κυττάρων διπλασιάζεται και όλες οι φυσικές λειτουργίες της επιδερμίδας ενισχύονται για να αναπληρώσουν τις φθορές . Με τη χρήση της κρέμας νύχτας δρουν τα συστατικά  πιο καλά απορροφώντας έτσι το δέρμα αυτά τα οποία χρειάζεται, αναπλάθουν την επιδερμίδα και αποκαθιστούν εξωτερικά και εσωτερικά την εμφάνιση της επιδερμίδας. Η λευκαντική κρέμα νύχτας προσφέρει εξάλειψη των πανάδων με τη καθημερινή χρήση της κάθε βράδυ.

λευκαντική κρέμα Νύχτας

Κάντε την παραγγελία σας online

Και μην ξεχνάτε η καθημερινή περιποίηση παίζει πολύ σημαντικό παράγοντα για την εξάλειψη των δερματικών προβλημάτων και για την υγεία της επιδερμίδας μας.

Κοσμητολόγος κα Σιαραγγού Ζωή
Αισθητικός κα Κουμιώτη Φωτεινή
2 Comments

Comments are closed