Με χρώμα & ποικιλία τα trends στις τσάντες για Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018

Μπορεί να μην έχει φύγει ακόμα ο χειμώνας, παρόλα αυτά τα ανοιξιάτικα trends στις τσάντες έχουν αρχίσει και δηλώνουν την παρουσία τους! Εννοείται πως δεν έχασα στιγμή και τα είδα όλα για να είμαι προετοιμασμένη. Και επειδή δεν είμαι μονοφαγού, θα μοιραστώ μαζί σου ποιες τσάντες είναι στη μόδα για την άνοιξη-καλοκαίρι 2018!

Ένα θα σου πω! Φέτος την άνοιξη δε θα λείψει η ποικιλία στις τσάντες. Πάρα πολλά σχέδια, πρωτότυπες αλλά και εκκεντρικές προτάσεις, το οποίο σημαίνει ότι καμιά δε θα μείνει παραπονεμένη. Επιλογές για όλα τα γούστα και για όλες τις ώρες!

Τα trends στις τσάντες για την άνοιξη-καλοκαίρι 2018

 

 

Με μια πρώτη ματιά παρατηρείς ότι το ιδιαίτερο φέτος έχει την τιμητική του. Περίεργα σχέδια και σχήματα, έντονα χρώματα και τσάντες σε όλα τα μεγέθη. Υπέροχες τσάντες χειρός και τσαντάκια με το εφέ της ψάθας τόσο σε φυσικές αποχρώσεις, όσο και σε αποχρώσεις του μαύρου.

 

 

Το έντονο κίτρινο/μουσταρδί εντυπωσιάζει, καθώς επίσης και οι υπερβολές στις διακυμάνσεις- από πολύ μεγάλες τσάντες χειρός, σε μικρά τσαντάκια. Τα κρόσσια δε λείπουν φέτος και μάλιστα τα βλέπεις σε όλο τους το μεγαλείο. Εννοείται πως καλοκαίρι χωρίς boho τσάντες δεν νοείται και για αυτό θα τις δούμε και φέτος να είναι στη μόδα.

 

 

Επικρατεί για την άνοιξη-καλοκαίρι μια υπερβολή από ότι θα έχεις παρατηρήσει. Τα μικρά τσαντάκια κάνουν πολύ έντονη την παρουσία τους, όπως επίσης και τα έντονα χρώματα. Προετοιμάσου, λοιπόν, για μια πολύχρωμη και εμπνευσμένη σεζόν!